PYLOS NEWS MESSINIA

Σε τροχιά ολοκλήρωσης τα έργα του Μορέα

Σε τροχιά ολοκλήρωσης τα έργα του Μορέα (βίντεο)
Τον Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθεί ο περιφερειακός της Καλαμάτας, από τον κόμβο Καρέλια ως τα Γιαννιτσάνικα, ενώ μέχρι το τέλος του 2016 αναμένεται ο Μορέας να έχει παραδώσει τις μελέτες για τους δρόμους Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη και Καλό Νερό - Τσακώνα.
Επιπλέον τον Ιούνιο αναμένεται να παραδοθεί το έργο του συνδετήριου κόμβου της Μεγαλόπολης, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ενώ στα τέλη Απριλίου θα παραδοθεί και το τμήμα Λεύκτρο - Σπάρτη. Εξ άλλου, τον Μάρτιο του 2017 θα παραδοθεί και ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Πάτρα, στον οποίο θα εφαρμοστεί αναλογικό σύστημα διοδίων, ενώ ως το φθινόπωρο θα έχουν δημοπρατηθεί όλα τα τμήματα της εθνικής οδού Πάτρα - Πύργος.
Τα πιο πάνω ανακοίνωσε χθες το βράδυ στο Δημαρχείο της Καλαμάτας ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ο οποίος -μαζί με τον διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εργων (ΕΥΔΕ) Γιάννη Καρνέση, τον γενικό διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών Διονύσιο Μακρή και την επιβλέπουσα μηχανικό της ΕΥΔΕ Τζένη Καλοφωλιά- μετείχε σε σύσκεψη με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου