PYLOS NEWS MESSINIA

"Κλάμα" την Δευτέρα για τους παραγωγούς !!!

Σκανδαλώδη "λάθη" στις επιδοτήσεις των αγροτών της Μεσσηνίας  τινάζουν στον αέρα την έτσι κι αλλιώς φθίνουσα αγροτική παραγωγή του νομού μας , με τα χωριά από χθες να... μυρίζουν μπαρούτι, αφού από στόμα σε στόμα διαδίδονται τραγικά παραδείγματα περικοπών που δε δικαιολογούνται ούτε καν από την άθλια για τους παραγωγούς Κοινή Αγροτική Πολιτική των Βρυξελλών. 
 Πέρα από κάθε λογική, ξεπερνώντας ακόμα και τα χειρότερα σενάρια που είχαν περιγράψει τις προηγούμενες μέρες οι συνδικαλιστές των αγροτών, ξεφεύγουν οι περικοπές που βλέπουν αρκετοί αγρότες στους λογαριασμούς με τα προσωρινά τους δικαιώματα, χωρίς να έχει ακόμα "ανοίξει" το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ για το σύνολο των παραγωγών, για να μπορούν να δουν τι χρήματα τούς έχουν αφαιρέσει... 
Οι αγρότες  περιμένουν  με αγωνία τώρα να έρθει η Δευτέρα, να δούν το ποσό που θα μπει στα βιβλιάριά τους. 
Αλλά το θεωρούν  ως αδύνατο να υπάρχει άλλο ποσό στο βιβλιάριο σε σχέση με το ποσό που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου