PYLOS NEWS MESSINIA

Επανέρχεται ο Ηλίας Κανάκης για έργο στην Τ.Κ. Γλυφάδας

Επανέρχεται ο Ηλίας Κανάκης για έργο στην Τ.Κ. ΓλυφάδαςΕπανέρχεται στο θέμα του έργου στην Τ.Κ. Γλυφάδας ο Επικεφαλής της 1ης Ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ηλίας Κανάκης αναφέρει: "Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει η θηριωδία του Δήμου Πύλου Νέστορος η οποία ήρθε στο φώς έπειτα από μηνυτήρια αναφορά η οποία πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και καταγγέλλει τις απαράδεκτες ενέργειες της αποξήλωσης ολόκληρου του καινούργιου εξωτερικού δικτύου Ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Γλυφάδας και την επανασύνδεση της υδροδότησης μέσω των σωλήνων του παλαιού δικτύου ύδρευσης το οποίο είναι κατασκευασμένου από αμίαντο ο οποίος αποδεδειγμένα κρίνεται επιβλαβής για την Δημόσια Υγεία . Όλες οι ανωτέρω ενέργειες έχουν προκαλέσει όχι μόνο την αγανάκτηση των πολιτών της Δημοτικής Κοινότητας Γλυφάδας αλλά και την δημόσια κατακραυγή του συνόλου των δημοτών.
Το συγκεκριμένο συμβάν αποδεδειγμένα αποτελεί έγκλημα κατά της Υγείας των δημοτών, και κάθε προσπάθεια συγκάλυψής του κυρίως μέσω της επαναφοράς συνεργείων στην συγκεκριμένη περιοχή που στοχεύουν στην πρόχειρη αποκατάσταση του προβλήματος,αποτελεί πρόκληση και ντροπή η οποία δεν τιμά κανέναν αντιθέτως επιβεβαιώνει την πρόκληση πανικού που επήλθε στους υπευθύνους κυρίως ως αποτέλεσμα την συγκεκριμένης δημοσιοποίησης. Το συγκεκριμένο θέμα παραμένει ανοικτό ,έχει πάρει τον δρόμο του μέσω της δικαστικού οδού και χρήζει άμεσης τοποθέτησης του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος απέναντι στους Δημότες της Τοπικής Κοινότητας Γλυφάδας αλλά και απόδοσης των αντίστοιχων ευθυνών του .Κυρίως όμως απαιτεί την άμεση και σωστήαποκατάσταση και επιδιόρθωση του συγκεκριμένου προβλήματος η οποία μπορεί να επέλθει μόνο μέσω των νόμιμων διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθηθούν και διασφαλίζουν την Νομιμότητα και την σωστή εκτελεσιμότητα του συγκεκριμένου έργου".
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου