PYLOS NEWS MESSINIA

Δυνατή εντολή στην κυβέρνηση για συμφωνία εντός 48 ωρών

Δυνατή εντολή στην κυβέρνηση για συμφωνία εντός 48 ωρώνΗ διαφαινόμενη ευρεία επικράτηση του «Όχι» το οποίο ζήτησε και έλαβε η κυβέρνηση στο δημοψήφισμα, «λύνει τα χέρια» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να επιχειρήσει να κλείσει, όπως δεσμεύτηκε πριν από τη λαϊκή ψήφο, συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους εντός 48 ωρών.
 «Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει και θα εντείνει τις πρωτοβουλίες από σήμερα το βράδυ έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να υπάρξει συμφωνία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε ότι “έχει γίνει πολύ μεγάλη προεργασία στο επίπεδο της συμφωνίας και έχουν ανοίξει ζητήματα στο επίπεδο της συμφωνίας και μάλιστα άνοιξαν ζητήματα και αυτή την εβδομάδα ενώ ήμαστε μεσούσης μιας περιόδου, που συζητούσαμε για το δημοψήφισμα”.
Οσον αφορά στις τράπεζες και αν θα ανοίξουν, ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε ότι “αυτό είναι το ζητούμενο. Αύριο συνεδριάζει η ΕΚΤ. Η τράπεζα της Ελλάδας θα κάνει αίτημα σήμερα και νομίζουμε ότι υπάρχουν βάσιμα επιχειρήματα ώστε να δοθεί αύξηση στη ρευστότητα από τον ELA. Από εδώ και πέρα δεν συντρέχει λόγος να μην αυξηθεί η ρευστότητα”.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου