PYLOS NEWS MESSINIA

Σε πείσμα πολλών, κρατά την έδρα της Μεσσηνίας ο Σαμαράς

Την έδρα στη Μεσσηνία επιλέγει να κρατήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως αναφέρει σε ανοιχτή του επιστολή προς τους Μεσσήνιους πολίτες.
Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρει:
«Επέλεξα να είμαι και πάλι βουλευτής Μεσσηνίας, όπως εσείς αποφασίζετε εδώ και χρόνια. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας, με έκανε και με κάνει περήφανο. Με δέσμευε και με δεσμεύει σ’ έναν διαρκή αγώνα για την Πατρίδα μας, για τη Μεσσηνία που όλοι αγαπούμε. 
Θέλω όμως να εξάρω και τους αγώνες που έδωσε ο εκλεκτός συνάδελφος Γιάννης Λαμπρόπουλος. Τίμησα και τιμώ την προσφορά του στη Παράταξη, τον δημόσιο βίο, την Πατρίδα μας».
Με τη σειρά του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ευχαρίστησε με επιστολή του τους Μεσσηνιους πολίτες που έδωσαν ξανά την ψήφο τους στον ίδιο, δείχνοντας την εκτίμηση και την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.
«Ο δικός σας άνθρωπος, που έδινε μάχες, που στήριξε τη Μεσσηνία, που αγωνιζόταν για τα προβλήματά της, δεν θα είναι στη Βουλή, παρά τη θέλησή σας.» 
Ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας καλεί επίσης τον Σαμαρά να μην κρατήσει την έδρα της Νέας Δημοκρατίας και να την παραδώσει στον επιλαχόντα Γιάννη Λαμπρόπουλο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου