PYLOS NEWS MESSINIA

Κορκίδης: Τέλος από τη ΝΔ λόγω του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές

Ο πρό­ε­δρος της Ε­θνι­κής Συ­νο­μο­σπον­δί­ας Ελ­λη­νι­κού Εμ­πο­ρί­ου τό­νι­σε ό­τι έ­χει ή­δη υ­πο­γρα­φεί η α­πό­φα­ση για το ά­νοιγ­μα των κα­τα­στη­μά­των και τις 52 Κυ­ρια­κές του έ­τους σε 13 πε­ρι­ο­χές της χώ­ρας
Την α­πό­φα­σή του να α­πο­χω­ρή­σει α­πό τη Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α α­να­κοί­νω­σε ο πρό­ε­δρος της Ε­θνι­κής Συ­νο­μο­σπον­δί­ας Ελ­λη­νι­κού Εμ­πο­ρί­ου (Ε­ΣΕ­Ε) Βα­σί­λης Κορ­κί­δης, μι­λών­τας στον ΣΚΑ­Ϊ, εκ­φρά­ζον­τας τη δι­α­φω­νί­α του με το ά­νοιγ­μα των εμ­πο­ρι­κών κα­τα­στη­μά­των τις Κυ­ρια­κές.Ο Βα­σί­λης Κορ­κί­δης α­να­φέρ­θη­κε σε σχε­τι­κή ε­πι­στο­λή πα­ραί­τη­σης την ο­ποί­α έ­χει στεί­λει στον Πρω­θυ­πουρ­γό Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά, και ξε­κα­θά­ρι­σε ό­τι α­πο­χώ­ρη­σε α­πό τη Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α και τον αρ­μό­διο το­μέ­α.Μά­λι­στα ο κ. Κορ­κί­δης τό­νι­σε ό­τι έ­χει ή­δη υ­πο­γρα­φεί η α­πό­φα­ση για το ά­νοιγ­μα των κα­τα­στη­μά­των και τις 52 Κυ­ρια­κές του έ­τους σε 13 πε­ρι­ο­χές της χώ­ρας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου