PYLOS NEWS MESSINIA

Π. Τατούλης «Είμαστε εδώ ακόμα πιο ισχυροί για τις ανατροπές»

tatoulis36«Σή­με­ρα δώ­σα­τε με τον κα­λύ­τε­ρο τρό­πο έ­να μή­νυ­μα σε ό­λη τη χώ­ρα, ε­κεί που δου­λεύ­ουν, ε­κεί που υ­πάρ­χει σχέ­διο, τό­τε μό­νο μπο­ρούν να πε­τύ­χουν. Σή­με­ρα έ­στει­λαν οι Πε­λο­πον­νή­σιοι έ­να μή­νυ­μα σε ό­λη τη χώ­ρα, λέ­γον­τας ό­τι ο λα­ϊ­κι­σμός, η λα­σπο­λο­γί­α δεν μπο­ρεί να έ­χουν θέ­ση στη χώ­ρα μας, δεν μπο­ρεί να έ­χουν θέ­ση στη Νέ­α Ελ­λά­δα, στην ι­σχυ­ρή Ελ­λά­δα των ι­σχυ­ρών Ευ­ρω­πα­ϊ­κών Πε­ρι­φε­ρει­ών» δή­λω­σε ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου Πέ­τρος Τα­τού­λης για τη με­γά­λη νί­κη του συν­δυα­σμού της Νέ­ας Πε­λο­πον­νή­σου στις ε­κλο­γές της 25ης Μα­ΐ­ου 2014.
«Σή­με­ρα α­παν­τή­σα­τε σε αυ­τούς που ε­πι­κα­λούν­ται τη «δή­θεν» ε­πα­να­στα­τι­κό­τη­τα και α­να­τρε­πτι­κό­τη­τά τους , ό­τι ε­μείς που ξε­κι­νή­σα­με το 2010 τις με­γά­λες α­να­τρο­πές, με τη δι­κής σας εμ­πι­στο­σύ­νη εί­μα­στε α­κό­μη πιο ι­σχυ­ροί για αυ­τές τις α­να­τρο­πές» ση­μεί­ω­σε ο κ. Τα­τού­λης και τό­νι­σε ό­τι «η εμ­πι­στο­σύ­νη σας α­πο­τε­λεί ξε­κά­θα­ρη και ι­σχυ­ρή ε­τυ­μη­γο­ρί­α να προ­χω­ρή­σου­με στις πο­λι­τι­κές μας πρω­το­βου­λί­ες, να ε­νι­σχύ­σου­με α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρο την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου με α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρη εμ­πι­στο­σύ­νη στο σχέ­διό μας, α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρη α­πο­φα­σι­στι­κό­τη­τα, α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρη ερ­γα­τι­κό­τη­τα».
«Η ση­με­ρι­νή μας νί­κη, συ­νέ­χι­σε ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου, α­πο­τε­λεί ξε­κά­θα­ρο μή­νυ­μα για ό­λη τη χώ­ρα ό­τι πρέ­πει να στα­μα­τή­σουν οι αν­τι­δι­κί­ες και να συμ­φω­νή­σου­με σε βα­σι­κά ζη­τή­μα­τα που α­φο­ρούν το μέλ­λον του τό­που και των αν­θρώ­πων του».
«Τη­ρού­με το συμ­βό­λαι­ο μας με τους πο­λί­τες» τό­νι­σε τέ­λος ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου και ε­ξέ­φρα­σε την πε­ποί­θη­σή του ό­τι «οι Πε­λο­πον­νή­σιοι πο­λί­τες θα ι­σχυ­ρο­ποι­ή­σουν α­κό­μα πε­ρισ­σό­τε­ρο την Πε­λο­πόν­νη­σο και θα αν­τα­πο­κρι­θούν στο κά­λε­σμα του τό­που μας, ό­πως έ­κα­ναν πάν­τα με την α­νι­δι­ο­τέ­λεια και τον ά­δο­λο και α­κομ­μά­τι­στο πα­τρι­ω­τι­σμό τους».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου