PYLOS NEWS MESSINIA

ΜΕΘΩΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-6. Τερμάτισε στην 6η θέση

unnamed-72.jpgMce_.pp6PJMWAMg.jpgMce_.pp6PJMWAMg.jpg,Mce_.pp6PJMWAMg.jpg.pagespeed.ce.pp6PJMWAMg
Πολύ όμορφο θέαμα και πολλά γκολ απόλαυσαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Μεθώνης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μεθώνη – Ολυμπιακός που έληξε με το εντυπωσιακό 3-6.Στο 37′ ο Πανταζής έκανε το 0-1, ενώ στο 41′ ο Καραγλάνης ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 47′ ο Πανταζής έκανε το 1-2 αλλά και πάλι ο ΑΟΜ ισοφάρισε στο 51′ με πέναλτι του Κεράνη.Από κει και πέρα, μέσα σε 10 λεπτά στο 57′ και στο 67′ ο Αλεξανδρόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-4. Στο 75′ ο Καραγιάννης έκανε το 2-5 ενώ στο 77′ ο Πανταζής πέτυχε χατ -τρικ κάνοντας το 2-6. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84′ με τον Μουράτι να μειώνει σε 3-6.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Μπασιλάρη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΜΕΘΩΝΗ: Ψυχάρης, Παρασκευόπουλος, Μπούρδος, Μπάλας, Μουράτης, Τζεμάλι, Τρυφωνόπουλος (79′ Παπάς), Καραγλάνης, Τσατάς (63′ Μπάμπαλης), Παυλογιάννης, Κεράνης (80′ Μουδάκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης (72′ Περυσινάκης), Μαρούδας (76′ Μπαζάνη), Μπάλας, Αργάνης, Μπαλαλάς, Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Φουρναράκος, Πανταζής (80′ Μπίτζας), Ξυδιάς, Τσαναλίας
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου