PYLOS NEWS MESSINIA

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή της τοπικής οδού Χανδρινού – Αμπελόκηπων

kafantaris56 Υ­πο­γρά­φη­κε η σύμ­βα­ση για την κα­τα­σκευ­ή της πρά­ξης «Βελ­τί­ω­ση το­πι­κής ο­δού Τ.Κ. Χαν­δρι­νού (οικ. Πλα­τα­νό­βρυ­σης) με Τ.Κ. Αμ­πε­λό­κη­πων του Δή­μου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος» με­τα­ξύ του Δη­μάρ­χου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος ως εκ­πρό­σω­πο του Δή­μου, Δη­μή­τρΗ Κα­φαν­τά­ρη και του α­νά­δο­χου του έρ­γου, Πέ­τρου Ρέ­νε­ση. Ο προ­ϋ­πο­λο­γι­σμός με­λέ­της εί­ναι 1.160.000,00 Ευ­ρώ, ε­νώ το έρ­γο εν­τάσ­σε­ται στο Ε­πι­χει­ρη­σια­κό Πρό­γραμ­μα «Δυ­τι­κής Ελ­λά­δας-Πε­λο­πον­νή­σου-Ι­ο­νί­ων Νή­σων 2007-2013».
Με προ­θε­σμί­α ε­κτέ­λε­σης των ερ­γα­σι­ών τους έ­ξι μή­νες α­πό την η­μέ­ρα υ­πο­γρα­φής της σύμ­βα­σης, το έρ­γο αυ­τό α­φο­ρά σε ερ­γα­σί­ες βελ­τί­ω­σης κυ­ρί­ως με α­σφαλ­τό­στρω­ση της υ­φι­στά­με­νης ο­δού που συν­δέ­ει τον οικ. Πλα­τα­νό­βρυ­σης της Τ.Κ. Χαν­δρι­νού με τον οικ. Ά­νω Αμ­πε­λο­κή­πων της Τ.Κ. Αμ­πε­λό­κη­πων Δή­μου Πύ­λου Νέ­στο­ρος. Ει­δι­κό­τε­ρα, η ο­δός δι­έρ­χε­ται εν­τός δύ­ο Δη­μο­τι­κών Ε­νο­τή­των του Δή­μου. Έ­χον­τας κυ­ρί­ως ε­παρ­χια­κή δευ­τε­ρεύ­ου­σα κυ­κλο­φο­ρί­α, συν­δέ­ει τις δύ­ο Το­πι­κές Κοι­νό­τη­τες, ε­νώ ταυ­τό­χρο­να α­να­βαθ­μί­ζει και βελ­τι­ώ­νει την προ­σβα­σι­μό­τη­τα με­τα­ξύ των Τ.Κ. στο ε­σω­τε­ρι­κό του Δή­μου.
Ο Δή­μαρ­χος, Δη­μή­τρης Κα­φαν­τά­ρης, ευ­χα­ρι­στών­τας δη­μό­σια ό­λους τους φο­ρείς που συ­νέ­βα­λαν στην πραγ­μα­το­ποί­η­ση της έν­τα­ξης του συγ­κε­κρι­μέ­νου έρ­γου στο Ε.Σ.Π.Α. αλ­λά και στην έ­ναρ­ξη υ­λο­ποί­η­σής του, δή­λω­σε: «Θε­ω­ρώ ό­τι εί­ναι μια πο­λύ κα­λή ε­ξέ­λι­ξη για το Δή­μο μας, α­φού με αυ­τό το έρ­γο θα βελ­τι­ω­θεί η ποι­ό­τη­τα ζω­ής των κα­τοί­κων αλ­λά και των ε­πι­σκε­πτών του Δή­μου. Η πρά­ξη αυ­τή, εί­ναι έ­να μέ­ρος της προ­σπά­θειας που κά­νει η Δη­μο­τι­κή Αρ­χή για την α­νά­πτυ­ξη του τό­που μας. Η κα­τα­σκευ­ή του συγ­κε­κρι­μέ­νου έρ­γου α­πο­τε­λού­σε πό­θο και δι­εκ­δί­κη­ση των κα­τοί­κων της πε­ρι­ο­χής για πολ­λά χρό­νια. Έρ­γο το ο­ποί­ο α­να­δει­κνύ­ει το ο­ρει­νό ά­ξο­να του δι­κτύ­ου μας και δι­α­σφα­λί­ζει την προ­σβα­σι­μό­τη­τα στην πε­ρι­ο­χή. Πλέ­ον ο κά­τοι­κος και ο ε­πι­σκέ­πτης θα μπο­ρεί, μέ­σω του και­νούρ­γιου ά­ξο­να, α­πό του Χαν­δρι­νού, να κα­τα­λή­ξει στη Φοι­νι­κούν­τα και στα χω­ριά της Κο­ρώ­νης, με α­σφά­λεια. Η ση­μα­σί­α και η σπου­δαι­ό­τη­τα αυ­τού του έρ­γου εί­ναι προ­φα­νής».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου