PYLOS NEWS MESSINIA

Ο Δήμος Πύλου Νέστορος εόρτασε την 25η Μαρτίου με λαμπρότητα

25 martiou pulos3Με κά­θε λαμ­πρό­τη­τα γι­ορ­τά­στη­κε και φέ­τος στο Δή­μο Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, η δι­πλή ε­ορ­τή του Ευ­αγ­γε­λι­σμού της Θε­ο­τό­κου και της Ε­θνι­κής Ε­πε­τεί­ου της 25ης Μαρ­τί­ου, μέ­ρα τι­μής και μνή­μης για τους ή­ρω­ες της ε­πα­νά­στα­σης του ’21 και την α­πε­λευ­θέ­ρω­ση της πα­τρί­δος μας.Πα­ρε­λά­σεις και εκ­δη­λώ­σεις πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν στην έ­δρα του Δή­μου, την Πύ­λο, αλ­λά και στις Δη­μο­τι­κές Ε­νό­τη­τες Νέ­στο­ρος, Κο­ρώ­νης, Με­θώ­νης, Πα­πα­φλέσ­σα και Χι­λι­ο­χω­ρί­ων. Κα­τά την ε­θι­μο­τυ­πι­κή τε­λε­τή πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε δο­ξο­λο­γί­α, ε­πι­μνη­μό­συ­νη δέ­η­ση στα μνη­μεί­α των πε­σόν­των και κα­τό­πιν κα­τά­θε­ση στε­φά­νων εις μνή­μην τους.
25 martiou pulosΤην αυ­το­θυ­σί­α των προ­γό­νων μας και την πί­στη τους στον α­γώ­να για την ε­λευ­θε­ρί­α τί­μη­σαν ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, οι Αν­τι­δή­μαρ­χοι, οι Πρό­ε­δροι των Δη­μο­τι­κών και Το­πι­κών Κοι­νο­τή­των, οι Αρ­χές, η Δη­μο­τι­κή Φι­λαρ­μο­νι­κή Ορ­χή­στρα, οι Σύλ­λο­γοι, οι μα­θη­τές και εκ­παι­δευ­τι­κοί και ό­λοι οι πο­λί­τες του Δή­μου.
25 martiou pulos125 martiou pulos4

Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου