PYLOS NEWS MESSINIA

Κέντρο δια βίου μάθησης Δήμου Πύλου-Νέστορος

dimarxio pulouΟ Δή­μος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος σε συ­νερ­γα­σί­α με το Υ­πουρ­γεί­ο Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των (διά της Γε­νι­κής Γραμ­μα­τεί­ας Διά Βί­ου Μά­θη­σης και του Ι­δρύ­μα­τος Νε­ο­λαί­ας και Διά Βί­ου Μά­θη­σης) θέ­τουν σε λει­τουρ­γί­α το «Πρό­γραμ­μα Δια Βί­ου Μά­θη­σης του Δή­μου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος». Στο πλαί­σιο της πρά­ξης του Κ.Δ.Β.Μ. θα προ­σφερ­θούν προ­γράμ­μα­τα γε­νι­κής εκ­παί­δευ­σης ε­νη­λί­κων. Σκο­πός του εν λό­γω έρ­γου εί­ναι η ε­νί­σχυ­ση των ί­σων ευ­και­ρι­ών πρό­σβα­σης στην εκ­παί­δευ­ση για κά­θε δη­μό­τη και η εν­δυ­νά­μω­ση των δυ­να­το­τή­των πρό­σβα­σης των δη­μο­τών στην α­γο­ρά ερ­γα­σί­ας, ε­νώ πα­ράλ­λη­λα α­ξι­ο­ποι­εί­ται δη­μι­ουρ­γι­κά ο ε­λεύ­θε­ρος χρό­νος τους.
Το συγ­κε­κρι­μέ­νο έρ­γο εν­τάσ­σε­ται στο Ε­πι­χει­ρη­σια­κό Πρό­γραμ­μα Εκ­παί­δευ­ση και Διά Βί­ου Μά­θη­ση του Υ­πουρ­γεί­ου Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των με τί­τλο Πρά­ξε­ων «Κέν­τρα Διά Βί­ου Μά­θη­σης – Προ­γράμ­μα­τα Το­πι­κής Εμ­βέ­λειας» Α­Π7 και «Κέν­τρα Διά Βί­ου Μά­θη­σης – Προ­γράμ­μα­τα Το­πι­κής Εμ­βέ­λειας» Α­Π8 και συγ­χρη­μα­το­δο­τεί­ται α­πό το Ε.Κ.Τ. (Ευ­ρω­πα­ϊ­κό Κοι­νω­νι­κό Τα­μεί­ο) και το Ελ­λη­νι­κό Δη­μό­σιο.
 Κα­τά την ε­πό­με­νη πε­ρί­ο­δο, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δή­μου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος μπο­ρούν να δη­μι­ουρ­γη­θούν τμή­μα­τα για τα α­κό­λου­θα προ­γράμ­μα­τα:
 1.         Ε­πε­ξερ­γα­σί­α Κει­μέ­νου (Διά­ρκεια: 50 ώ­ρες)
2.         Το­πι­κή Ι­στο­ρί­α (Διά­ρκεια: 25ώρες)
3.         Αγ­γλι­κά για το χώ­ρο ερ­γα­σί­ας (Διά­ρκεια: 25ώρες)
4.         Γαλ­λι­κά για τον Του­ρι­σμό (Διά­ρκεια: 25ώρες)
5.         Πε­ρι­βάλ­λον και Κα­θη­με­ρι­νή ζω­ή (Διά­ρκεια: 25ώρες)
 Τα προ­σφε­ρό­με­να προ­γράμ­μα­τα μπο­ρούν να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν ε­νή­λι­κες κά­θε ε­θνι­κής προ­έ­λευ­σης, η­λι­κί­ας και μόρ­φω­σης. Για την έν­τα­ξη των εν­δι­α­φε­ρο­μέ­νων στα τμή­μα­τα α­παι­τεί­ται η συμ­πλή­ρω­ση σχε­τι­κής αί­τη­σης η ο­ποί­α θα υ­πο­βάλ­λε­ται στις κα­τά τό­πους Δη­μο­τι­κές Ε­νό­τη­τες:
 1.         ΔΕ ΚΟ­ΡΩ­ΝΗΣ:  κ. Τσι­μι­κλή Δή­μη­τρα τηλ. 2725022221
2.         ΔΕ ΜΕ­ΘΩ­ΝΗΣ: κ. Ψυ­χά­ρης Γρη­γό­ριος τηλ. 2723031609
3.         ΔΕ ΝΕ­ΣΤΟ­ΡΟΣ: κ. Σα­ραν­το­πού­λου Δή­μη­τρα τηλ.2763031200
4.         ΔΕ ΠΑ­ΠΑ­ΦΛΕΣ­ΣΑ: κ. Μα­θι­ο­πού­λου Αγ­γε­λι­κή τηλ. 2722084095
5.         ΔΕ ΠΥ­ΛΟΥ: κ. Σαρ­ρη­γιά­ννης Νι­κό­λα­ος τηλ.2723022221
6.         ΔΕ ΧΙ­ΛΙ­Ο­ΧΩ­ΡΙ­ΩΝ: κ. Δε­ζε­ρέ­λης Ι­ω­άν­νης τηλ.2723051318
 Οι δη­λώ­σεις συμ­με­το­χής γί­νον­ται μέ­χρι και την Πα­ρα­σκευ­ή 28/02/2014.
 Θα τη­ρη­θεί σει­ρά προ­τε­ραι­ό­τη­τας
 Στοι­χεί­α Ε­πι­κοι­νω­νί­ας:
 Υ­πεύ­θυ­νη Ορ­γά­νω­σης: Ε­λέ­νη Κου­τσού­κου
Τη­λέ­φω­νο: 6976488772
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου