PYLOS NEWS MESSINIA

Στο δημαρχείο Μεσσήνης μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Εύας

messini4Ο Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος υ­πο­δέ­χτη­κε σή­με­ρα στο γρα­φεί­ο του, μα­θη­τές της Τε­τάρ­της, Πέμ­πτης και Έ­κτης τά­ξης του Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου Εύ­ας. Η ε­πί­σκε­ψη εν­τάσ­σε­ται στα πλαί­σια υ­λο­ποί­η­σης του προ­γράμ­μα­τος “γνω­ρι­μί­α με δο­μές αυ­το­δι­οί­κη­σης” με α­φορ­μή το μά­θη­μα της πο­λι­τι­κής α­γω­γής και τη γνω­ρι­μί­α με τις Δη­μο­τι­κές Δο­μές. Ο Δή­μαρ­χος κα­τά τη διά­ρκεια της συ­ζή­τη­σης με τους μα­θη­τές, έ­κα­νε ε­κτε­νή ε­νη­μέ­ρω­ση σχε­τι­κά με τον τρό­πο λει­τουρ­γί­ας του Δή­μου, α­νέ­λυ­σε σε α­πλές γραμ­μές για τις αρ­μο­δι­ό­τη­τες και τα προ­βλή­μα­τα που αν­τι­με­τω­πί­ζει ο Καλ­λι­κρα­τι­κός Δή­μος Μεσ­σή­νης. Προ­χώ­ρη­σε ε­πί­σης σε μια μι­κρή ι­στο­ρι­κή α­να­δρο­μή με α­να­φο­ρές στην αρ­χαί­α Μεσ­σή­νη, στους δε­σμούς που συν­δέ­ουν το Δή­μο Μεσ­σή­νης με το Δή­μο Μεσ­σί­να της Ι­τα­λί­ας κα­θώς και για τις δι­α­δι­κα­σί­ες α­δελ­φο­ποί­η­σης που βρί­σκον­ται στο τε­λι­κό στά­διο. Έ­δω­σε ι­δι­αί­τε­ρη βα­ρύ­τη­τα στην α­γρο­τι­κή πα­ρα­γω­γή της πε­ρι­ο­χής που α­πο­τε­λεί βα­σι­κό πυ­λώ­να της το­πι­κής οι­κο­νο­μί­ας και τους έ­δει­ξε το αν­θο­δο­χεί­ο του γρα­φεί­ου που έ­χει α­πο­ξη­ρα­μέ­να στά­χυ­α ρυ­ζιού και σι­τα­ριού. Τέ­λος ο Δή­μαρ­χος α­πάν­τη­σε σε ε­ρω­τή­σεις των παι­δι­ών και ά­κου­σε με προ­σο­χή α­πο­ρί­ες και προ­βλη­μα­τι­σμούς τους.
O­ι μα­θη­τές του Σχο­λεί­ου πραγ­μα­το­ποί­η­σαν, στην αί­θου­σα του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, μια ει­κο­νι­κή συ­νε­δρί­α­ση Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου, πα­ρου­σί­α του Αν­τι­δη­μάρ­χου Γι­ώρ­γου Α­θα­να­σό­που­λου ο ο­ποί­ος τους α­νέ­λυ­σε αρ­χι­κά τις δι­α­δι­κα­σί­ες που α­κο­λου­θούν­ται.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου