PYLOS NEWS MESSINIA

Υπογράφει η σύμβαση κατασκευής του έργου ύδρευσης της Τ. Κ. Χρυσοκελλαριάς

kafantaris45Νέ­ο δί­κτυ­ο ύ­δρευ­σης α­πο­κτά η το­πι­κή κοι­νό­τη­τα Χρυ­σο­κελ­λα­ριάς τους ε­πό­με­νους μή­νες με τη σύμ­βα­ση που υ­πο­γρά­φη­κε για την ε­κτέ­λε­ση του έρ­γου «Ύ­δρευ­ση Τ.Κ. Χρυ­σο­κελ­λα­ριάς, της Δ.Ε. Κο­ρώ­νης». Η σύμ­βα­ση αυ­τή υ­πο­γρά­φη­κε,  χθες α­νά­με­σα στο Δή­μαρ­χο Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρη Κα­φαν­τά­ρη και τον αν­τί­κλη­το του α­νά­δο­χου του έρ­γου «ΚΥ­ΡΙ­Α­ΚΟ­ΠΟΥ­ΛΟΥ ΔΗ­ΜΗ­ΤΡΑ ΤΟΥ ΣΩ­ΤΗ­ΡΙΟΥ Ε.Δ.Ε.­», Να­νό­που­λο Γρη­γό­ριο.
Ο προ­ϋ­πο­λο­γι­σμός του έρ­γου εί­ναι 745.500,00€ και η συμ­βα­τι­κή προ­θε­σμί­α πε­ραί­ω­σης του έρ­γου εί­ναι δέ­κα μή­νες α­πό την η­με­ρο­μη­νί­α υ­πο­γρα­φής.
Με το συγ­κε­κρι­μέ­νο έρ­γο θα γί­νει αν­τι­κα­τά­στα­ση των σω­λή­νων α­πό α­μί­αν­το και στη θέ­ση τους θα μπουν νέ­οι α­γω­γοί α­πό πο­λυ­αι­θυ­λέ­νιο 3ης γε­νιάς. Το υ­λι­κό κα­τα­σκευ­ής τους θα συμ­βάλ­λει τό­σο στην υ­γεί­α των δη­μο­τών ό­σο και στη δι­α­κο­πή βλα­βών και δι­αρ­ρο­ών, κά­τι που ή­ταν η αι­τί­α για αυ­ξη­μέ­νο κό­στος λει­τουρ­γί­ας και συν­τή­ρη­σης τους στο πα­ρελ­θόν.
Ο Δή­μαρ­χος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος δή­λω­σε ε­ξαι­ρε­τι­κά ι­κα­νο­ποι­η­μέ­νος α­πό την ε­ξέ­λι­ξη του έρ­γου. «Εί­μαι ι­δι­αί­τε­ρα ι­κα­νο­ποι­η­μέ­νος για­τί ξε­κί­νη­σε η υ­λο­ποί­η­ση ε­νός α­κό­μα έρ­γου, α­πα­ραί­τη­του για τον τό­πο μας. Ε­νός έρ­γου μεί­ζο­νος ση­μα­σί­ας για την υ­γεί­α των κα­τοί­κων. Το έρ­γο αυ­τό ι­κα­νο­ποι­εί έ­να πά­γιο και χρό­νιο αί­τη­μα της το­πι­κής κοι­νω­νί­ας. Και ο στό­χος της Δη­μο­τι­κής Αρ­χής εί­ναι να βρί­σκει σω­στές λύ­σεις σε τέ­τοι­α αι­τή­μα­τα. Με υ­πο­μο­νή κι ε­πι­μο­νή χτί­ζου­με βή­μα βή­μα έ­να τό­πο που θ’ αν­τα­πο­κρί­νε­ται στις α­νάγ­κες και τις α­παι­τή­σεις των δη­μο­τών μας».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου