PYLOS NEWS MESSINIA

Νέα σύνθεση για το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας

Νέα σύνθεση για το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας
Συγκροτήθηκε το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη, αποτελούμενο από τους εξής: 1. Κωστόγιαννη Γεώργιο, Προϊστάμενο
της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών / Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β΄, αναπληρούμενο από τον Καλογήρου Κυριάκο υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Μηχανικών με βαθμό Β΄.
2. Γιαννακέα Παναγιώτη Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Μεσσηνίας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β΄, αναπληρούμενο από την Καχριμάνη Κωνσταντίνα, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Μηχανολόγων Μηχανικών με βαθμό Β΄.
3. Σουρούφη Νικόλαο του Μαρίνη, υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης, του κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με βαθμό Β', εκπρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, αναπληρούμενο από την Αλεξοπούλου Βασιλική του Παναγιώτη, κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Γ'.
4. Μάγκλαρη Ειρήνη υπάλληλο της Διεύθυνσης Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού –Οικονομικού με βαθμό Ε΄ που κατέχει πτυχίο Νομικής Σχολής, αναπληρούμενη από την Κασκαμπά Κωνσταντίνα υπάλληλο της Π.Ε. Μεσσηνίας, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Ε΄ που κατέχει πτυχίο Νομικής Σχολής.
5. Μαργιώλα – Ρουμελιώτη Δημήτριο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αναπληρούμενο από τον Μανώλη Κωνσταντίνο Μηχανολόγο Μηχανικό.
6. Σμυρνιώτη Ιωάννη Δήμαρχο Τρίπολης, εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος αναπληρούμενο από τον κ. Καραγιάνννη Ανδρέα, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Καλαμάτας
7. Μουτσώκο Δημήτριο, Πτυχιούχο Τοπογράφων Μηχανικών ΤΕ. – Ε.Δ.Ε., εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, αναπληρούμενο από την Τσιώλη Παρασκευή, εκπρόσωπο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών.
Στις περιπτώσεις που συζητούνται θέματα μελετών συμμετέχει στο Συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναπληρώνεται από το νόμιμο αναπληρωτή του.
Στις περιπτώσεις που κρίνονται ζητήματα χορήγησης ή αναθεώρησης των εμπειροτεχνικών εργοληπτικών βεβαιώσεων συμμετέχει στο Συμβούλιο με δικαίωμα ψήφου και ένας εκπρόσωπος του κλάδου των Εμπειροτεχνών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και συγκεκριμένα η Μπόκολα Βασιλική σύζυγος Γεωργίου, ως τακτικό μέλος εγγεγραμμένη στο Νομαρχιακό Ταμείο της Δ.Τ.Υ. Π.Ε. Αρκαδίας με ΑΜ 2 και ο Κουλός Ευάγγελος του Γεωργίου, εγγεγραμμένος στο Νομαρχιακό Μητρώο της Δ.Τ.Υ. της Π.Ε. Αρκαδίας με Α.Μ. 437, ως αναπληρωματικό μέλος, που ορίστηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων Εγγεγραμμένων στα Νομαρχιακά Μητρώα.
Πρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Κωστόγιαννης Γεώργιος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β΄, αναπληρούμενος από τον Γιαννακέα Παναγιώτη, Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Μεσσηνίας, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Β΄.
Γραμματέας του Συμβουλίου ορίσθηκε η υπάλληλος Κυρίμη – Μουρλά Ελένη, υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Πελοποννήσου, του κλάδου ΔΕ Τεχνικών / Τεχνικών Σχεδιαστών με βαθμό Γ΄, αναπληρούμενη από την υπάλληλο Κούρου Ελένη, υπάλληλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, του κλάδου ΔΕ Τεχνικών / Τεχνικών Σχεδιαστών με βαθμό Δ΄
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου