PYLOS NEWS MESSINIA

Με τον προφυλακισμένο Νίκο Μιχαλολιάκο η Χ. Α στην Πελοπόννησο αντί του Βουλευτή Δ. Κουκούτση. Τι θα δούμε ακόμη!

mixaloliakos periferiaΕ­νώ εί­ναι στο.­..ψά­ξι­μο η Νέ­α Δη­μο­κρα­τί­α και ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ για υ­πο­ψή­φιο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου, την έκ­πλη­ξη θα την κά­νει και πά­λι η Χρυ­σή Αυ­γή, σε ε­πί­πε­δο.­..ο­νό­μα­τος!Εν­δέ­χε­ται να εί­ναι υ­πο­ψή­φιος ο ί­διος, ο .­..Αρ­χη­γός! Ο Νί­κος Μι­χα­λο­λιά­κος!
Φρέ­σκια εί­δη­ση!Ο προ­φυ­λα­κι­σμέ­νος Ν. Μι­χα­λο­λιά­κος, ε­πι­κε­φα­λής πα­ρα­τα­ξια­κού ψη­φο­δελ­τί­ου, με υ­πο­ψή­φιο για την Πε­ρι­φε­ρεια­κή Ε­νό­τη­τα Μεσ­ση­νί­ας, τον Βου­λευ­τή του νο­μού, Δη­μή­τρη Κου­κού­τση, μέ­χρι τώ­ρα να φέ­ρε­ται αυ­τός ως ε­πι­κε­φα­λής της πα­ρά­τα­ξης στην Πε­λο­πόν­νη­σο!
Πι­στεύ­ουν πως ο .­..δι­σταγ­μός α­πό πλευ­ράς Ν. Δ να βρει υ­πο­ψή­φιο στα “μέ­τρα” της, κα­θώς και η .­..α­να­σφά­λεια της βά­σης (ό­πως χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά α­να­φέ­ρουν κά­ποι­οι στη.­..Συγ­γρού) στην στή­ρι­ξη του νυν Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρου Τα­τού­λη, θα “ω­φε­λή­σει” την Χ. Α!Σε συν­δυα­σμό με την “πα­ρου­σί­α” του έγ­κλει­στου Αρ­χη­γού, στο ψη­φο­δέλ­τιο θα δώ­σει.­..δι­έ­ξο­δο στους “αν­τι­δρών­τες” ψη­φο­φό­ρους της Ν. Δ, εί­τε ε­πι­λε­γεί ο Τα­τού­λης εί­τε ο­χι!Οι πε­ρισ­σό­τε­ρο .­..τολ­μη­ροί Χρυ­σαυ­γί­τες πι­στεύ­ουν πως α­κό­μη και α­πό τον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ θα πά­ρουν “δυ­νά­μεις”. Υ­πο­λο­γί­ζουν σε πρώ­ην ΠΑ­ΣΟ­Κους, οι ο­ποί­οι βλέ­πουν την α­προ­θυ­μί­α της η­γε­τι­κής ο­μά­δας των συ­νι­στω­σών να .­..εμ­πι­στευ­τούν πρό­σω­πα προ­ερ­χό­με­να α­πό άλ­λους χώ­ρους!
Ό­πως φαί­νε­ται η Πε­λο­πόν­νη­σος έ­χει δρό­μο μέ­χρι να βρει υ­πο­ψη­φί­ους Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες και μέ­χρι τό­τε θα “παί­ζει” η Χρυσή Αυγή, κάνοντας τις άλλες δυνάμεις να αλλάζουν σχέδια και…ονόματα!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου