PYLOS NEWS MESSINIA

Βούλγαρος «ρήμαξε» μελίσσια σε Ηλεία και Μεσσηνία


Ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 2.934 ευρώ επέβαλε ερήμην την περασμένη Παρασκευή το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου στο Βούλγαρο Κράσιμιρ Κόσεφ, κάτοικο Σταφιδοκάμπου, ο οποίος σε διάστημα ενός περίπου έτους, από το 2008 έως το 2009, γύριζε σε διάφορες περιοχές της Ηλείας, της Μεσσηνίας και της Γορτυνίας και θανάτωσε 18 μελισσοσμήνη με ένα κτηνιατρικό παρασκεύασμα που χρησιμοποιούσε, προκαλώντας σε ισάριθμους μελισσοτρόφους ζημιά που ξεπέρασε τα 420.000 ευρώ.
Η πρωτοφανής ζωοκτονία αναστάτωσε τους μελισσοτρόφους, οι οποίοι άρχισαν να παρακολουθούν τις κυψέλες τους, ενώ μερικοί έβαλαν και κάμερες και, τελικά, εντοπίστηκε ο δράστης, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία.
Την Παρασκευή έγινε η δίκη στην οποία δεν παρέστη ο κατηγορούμενος, με τους παθόντες να εξιστορούν τη ζημιά που είχαν πάθει.

Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου