PYLOS NEWS MESSINIA

Σύσκεψη έγινε για την καταπολέμηση κουνουπιών

aleuras56Συ­νε­δρί­α­ση της Κοι­νής Ε­πι­τρο­πής Πα­ρα­κο­λού­θη­σης της προ­γραμ­μα­τι­κής σύμ­βα­σης «Ο­λο­κλη­ρω­μέ­νο πρό­γραμ­μα κα­τα­πο­λέ­μη­σης κου­νου­πι­ών στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου με πε­δί­ου ε­φαρ­μο­γής ε­πι­λεγ­μέ­νες πε­ρι­ο­χές του φυ­σι­κού, πε­ρι­α­στι­κού, α­γρο­τι­κού και α­στι­κού συ­στή­μα­τος Δή­μων της Πε­ρι­φε­ρεια­κής Ε­νό­τη­τας Μεσ­ση­νί­ας της Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου» πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σή­με­ρα στο Δι­οι­κη­τή­ριο.  Στη συ­νε­δρί­α­ση η ο­ποί­α έ­γι­νε υ­πό την Προ­ε­δρί­α του  Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Μεσ­ση­νί­ας Πα­να­γι­ώ­τη Α­λευ­ρά συμ­με­τεί­χαν εκ­πρό­σω­ποι των Δή­μων Κα­λα­μά­τας, Οι­χα­λί­ας, Πύ­λου-Νέ­στο­ρος, μέ­λη της ε­πι­στη­μο­νι­κής ο­μά­δας του έρ­γου, υ­πη­ρε­σια­κά στε­λέ­χη των Δή­μων, στε­λέ­χη της Α­να­πτυ­ξια­κής Μεσ­ση­νί­ας- Α­να­πτυ­ξια­κή Α­νώ­νυ­μη Ε­ται­ρεί­α ΟΤΑ και εκ­πρό­σω­ποι της α­να­δό­χου ε­ται­ρεί­ας. Βα­σι­κό θέ­μα της ση­με­ρι­νής συ­νε­δρί­α­σης α­πο­τέ­λε­σε η πο­ρεί­α υ­λο­ποί­η­σης του φυ­σι­κού αν­τι­κει­μέ­νου της σύμ­βα­σης το τε­λευ­ταί­ο δί­μη­νο, κα­θώς και μια με­ρι­κή α­πο­τί­μη­ση των α­πο­τε­λε­σμά­των του έρ­γου της κα­τα­πο­λέ­μη­σης α­πό την αρ­χή της ε­φαρ­μο­γής του.
Ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας,  ο ο­ποί­ος πα­ρα­κο­λου­θεί το έρ­γο α­πό την αρ­χή, ε­ξέ­φρα­σε την ι­κα­νο­ποί­η­σή του α­πό την ε­φαρ­μο­γή του προ­γράμ­μα­τος και τό­νι­σε ό­τι ε­πι­δί­ω­ξη της πε­ρι­φε­ρεια­κής αυ­το­δι­οί­κη­σης εί­ναι το πρό­βλη­μα των κου­νου­πι­ών να αν­τι­με­τω­πί­ζε­ται με  σο­βα­ρό­τη­τα κα­θώς σχε­τί­ζε­ται με τη Δη­μό­σια Υ­γεί­α αλ­λά και την το­πι­κή οι­κο­νο­μί­α. Ο κ. Α­λευ­ράς κα­τέ­στη­σε σα­φές ό­τι εί­ναι α­ναγ­καί­ο το πρό­γραμ­μα των πα­ρεμ­βά­σε­ων να συ­νε­χί­σει να ε­φαρ­μό­ζε­ται κα­νο­νι­κά και το μή­να Νο­έμ­βριο, κα­θώς οι ε­πι­κρα­τού­σες κλι­μα­το­λο­γι­κές συν­θή­κες ευ­νο­ούν την α­νά­πτυ­ξη του συγ­κε­κρι­μέ­νου εν­τό­μου και πρό­σθε­σε ό­τι εί­ναι σκό­πι­μο να γί­νει προ­γραμ­μα­τι­σμός ε­νερ­γει­ών για τους χει­με­ρι­νούς μή­νες. Κα­τα­λή­γον­τας, ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης ε­πε­σή­μα­νε την α­νάγ­κη για συ­νερ­γα­σί­α ό­λων των εμ­πλε­κο­μέ­νων με το θέ­μα, αλ­λά και την α­νάγ­κη για ε­νη­μέ­ρω­ση του κοι­νού στο θέ­μα της δι­α­χεί­ρι­σης των κου­νου­πι­ών.Οι εκ­πρό­σω­ποι των Δή­μων που συμ­με­τεί­χαν συμ­φώ­νη­σαν ό­τι το πρό­γραμ­μα της κα­τα­πο­λέ­μη­σης για τη φε­τι­νή πε­ρί­ο­δο εί­χε ι­κα­νο­ποι­η­τι­κά α­πο­τε­λέ­σμα­τα πα­ρά τα κά­ποι­α προ­βλή­μα­τα,  μι­κρής κλί­μα­κας που πα­ρου­σι­ά­στη­καν, τα ο­ποί­α ω­στό­σο στην πλει­ο­ψη­φί­α τους αν­τι­με­τω­πί­στη­καν.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου