PYLOS NEWS MESSINIA

Σοβαρές ελλείψεις στο σχολείο του Βλαχόπουλου ανέφεραν γονείς στον Πετράκο

petrakos3Ο βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θα­νά­σης Πε­τρά­κος συ­ναν­τή­θη­κε με γο­νείς μα­θη­τών της Δ.Ε. Βλα­χό­που­λου οι ο­ποί­οι του  α­νέ­φε­ραν τα προ­βλή­μα­τα που αν­τι­με­τω­πί­ζουν το Νη­πι­α­γω­γεί­ο και το Δη­μο­τι­κό Σχο­λεί­ο Βλα­χό­που­λου λό­γω σο­βα­ρών ελ­λεί­ψε­ων προ­σω­πι­κού. Συγ­κε­κρι­μέ­να το Νη­πι­α­γω­γεί­ο δεν λει­τουρ­γεί, πα­ρό­λο τον ι­κα­νό α­ριθ­μό των μα­θη­τών, λό­γω έλ­λει­ψης νη­πι­α­γω­γού. Στο Δη­μο­τι­κό πα­ρό­λο που εί­ναι 3/θέ­σιο και υ­πάρ­χει ο αν­τί­στοι­χος α­ριθ­μός μα­θη­τών υ­πη­ρε­τούν μό­νο δύ­ο δά­σκα­λοι. Ε­πί­σης του πα­ρέ­δω­σαν την ο­μό­φω­νη α­πό­φα­ση του Το­πι­κού Συμ­βου­λί­ου Βλα­χό­που­λου του Δή­μου Πύ­λου-Νέ­στο­ρος με την ο­ποί­α ζη­τά την ά­με­ση λει­τουρ­γί­α του Νη­πι­α­γω­γεί­ου και του Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου ως 3/θέ­σιου.
Ο Θα­νά­σης Πε­τρά­κος δι­α­βε­βαί­ω­σε τους γο­νείς ό­τι θα κά­νει ό­λες τις α­πα­ραί­τη­τες ε­νέρ­γει­ες και θα ζη­τή­σει να προσ­λη­φθούν α­να­πλη­ρω­τής νη­πι­α­γω­γός και δά­σκα­λος για να κα­λυ­φθούν τα κε­νά στα πα­ρα­πά­νω σχο­λεί­α. Ε­πί­σης τό­νι­σε ό­τι θα προ­χω­ρή­σει και σε κοι­νο­βου­λευ­τι­κές πα­ρεμ­βά­σεις ώ­στε να το­πο­θε­τη­θούν εκ­παι­δευ­τι­κοί στις κε­νές θέ­σεις για να λει­τουρ­γή­σουν κα­νο­νι­κά το Νη­πι­α­γω­γεί­ο και το Δη­μο­τι­κό Σχο­λεί­ο Βλα­χό­που­λου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου