PYLOS NEWS MESSINIA

«Λουκέτο» από Τρίτη στα πρατήρια που δεν διαθέτουν σύστημα εισροών - εκροών

Κάθε Δήμος να προτείνει από ένα «ώριμο» έργο που μπορεί άμεσα να δημοπρατηθεί, ώστε να ενταχθεί σε ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, ζήτησαν προ ημερών ο υπουργός Εσωτερικών και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας. Ο Δήμος Μεσσήνης πρότεινε ήδη το έργο της Δημοτικής Αγοράς Μεσσήνης… Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, τόνισε ότι το συγκριμένο έργο είναι πλήρως «ώριμο» και μάλιστα το κόστος των μελετών καλύφθηκε κατά 50% από το Ίδρυμα Κωνσταντακόπουλου.
Η Δημοτική Αγορά Μεσσήνης πρόκειται να ανεγερθεί στην περιοχή της πανηγυρίστρας. Θα λειτουργεί ως αγορά τοπικών αγροτικών προϊόντων, ως εκθετήριο προϊόντων αλλά και ως υποδομή για το μεγάλο Νησιώτικο πανηγύρι. Ο Στάθης Αναστασόπουλος σημείωσε ότι την πρόταση για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου την παρουσίασε στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος έδειξε ότι του άρεσε. Στην πρόταση του Δήμου Μεσσήνης περιλαμβάνεται και η αγορά γειτονικής έκτασης, για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών της Δημοτικής Αγοράς.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου