PYLOS NEWS MESSINIA

Χτύπησαν οι… «πεινασμένοι» σε Τρίκαλα και Μεσσηνία!

Άφωνος έμεινε διανομέας σουβλατζίδικου όταν είδε παραβιασμένο το κιβώτιο μεταφορά φαγητού στο μηχανάκι του Πρέπει να… πεινούσαν πολύ κάποιοι άγνωστοι που είδαν έναν υπάλληλο σουβλατζίδικου να σταματάει με το μοτοποδήλατό του έξω από μια πολυκατοικία στην Καλαμπάκα για να παραδώσει μια παραγγελία! Μόλις μπήκε στο ασανσέρ, ανέλαβαν δράση. Όταν κατέβηκε ο άτυχος delivery, έμεινε άφωνος καθώς αντίκρισε παραβιασμένο το ειδικό κιβώτιο μεταφοράς των εδεσμάτων και τις παραγγελίες που είχε για να παραδώσει σε άλλους πελάτες του καταστήματος να έχουν κάνει… φτερά!
Έτσι, επέστρεψε άπρακτος στο μαγαζί, όπου είχε ήδη αρχίσει να χτυπάει επίμονα το τηλέφωνο από τους πελάτες που περίμεναν μάταια τις παραγγελίες τους ώσπου να φτιαχτούν από την αρχή! Κάποιοι άλλοι πεινασμένοι δεν δίστασαν να τρυπώσουν μέρα μεσημέρι στην αυλή ενός σπιτιού στη Βαλύρα της Ιθώμης στη Μεσσηνία και έκλεψαν δυο αρνιά και δυο κατσίκια του ιδιοκτήτη, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό! Η νέα ζωοκλοπή στο χωριό αναστάτωσε τους κατοίκους που δέχονται καθημερινά «επισκέψεις» από διαρρήκτες και κλεφτοκοτάδες και ζητούν από την Αστυνομία να πάρει μέτρα για την προστασία τους.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου