PYLOS NEWS MESSINIA

Είχε γεμίσει το σπίτι με χασίς

Χασίς σε κάθε γωνιά βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι χρήστη ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος δικάσθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για διακίνηση, προμήθεια και κατοχή για ιδία χρήση, ενώ του αναγνωρίσθηκε ελαφρυντικό.
Αθώος κρίθηκε από το δικαστήριο ο συγκατηγορούμενός του, ο οποίος εκείνη την περίοδο διέμενε στο σπίτι του, καθώς εργαζόταν στα κτήματα και τα ζώα που είχε ο πρώτος.

Παντού χασίς
Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι το Δεκέμβριο του 2012 είχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος κρύβει ναρκωτικά στο σπίτι του. Σε έρευνα που έκαναν βρήκαν σε ντουλαπάκι του αποροφητήρα 6 γραμμάρια χασίς, στο τζάκι 0,5 γραμμ. κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ στο σαλόνι ένα πιστόλι και γεμιστήρα με 7 σφαίρες. Στην αυλή βρήκαν 7 γλαστράκια με 7 δενδρύλλια χασίς ύψους 10 εκ., σε αποθήκη 4 γλαστράκια με ισάριθμα δενδρύλλια και σε ένα ξύλινο τελάρο 31 δενδρύλλια, ύψους 30 εκατοστών. Στο κτήμα, μέσα σε ντοματιές, βρήκαν 2 δέντρα χασίς, ύψους 2,5 το ένα και 3 μ. το άλλο. Μάλιστα, από το τελευταίο ο αστυνομικός είπε ότι είχε συγκομισθεί κάποια ποσότητα. Σε καρέκλα βρήκαν μικροποσότητα χασίς (1,5 γραμμ.)  και σε άλλο σημείο 5 ξερούς κορμούς δενδρυλλίων από παλαιότερη καλλιέργεια.
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι τον τελευταίο χρόνο, λόγω προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων, είχε εθιστεί στα ναρκωτικά, υποστηρίζοντας πως ο συγκατηγορούμενός του έμενε σε χώρο που του είχε παραχωρήσει, καθώς τον απασχολούσε σε αγροτικές εργασίες. Επίσης, ότι όλα τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση, ενώ η ζυγαριά ανήκε στη γυναίκα του.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου