PYLOS NEWS MESSINIA

Νέα ισχυρή διοίκηση με 20 μέλη για τον Τσικλητήρα Πύλου!


Νέα ισχυρή διοίκηση με  20 μέλη για τον Τσικλητήρα Πύλου!
Με γνώμονα το κοινό συμφέρον της ομάδας και αφού αποφασίστηκε η διοικητική ενδυνάμωση του συλλόγου εν' όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εξελέγη και επισήμως εχθές 22/5/2013 η νέα  διοίκηση του Τσικλητήτα Πύλου. Για το τυπικό της υπόθεσης ορίστηκε νέο επταμελές σχήμα με τον περσινό πρόεδρο Νικό Κατσιγιάννη να παραμένει στην προεδρία…
Κάθε μέλος όμως έχει  ισάξιο λόγο και ρόλο με τον καθένα του επταμελούς και να αναλαμβάνει  συγκεκριμένες αρμοδιότητες στην ομάδα, βοηθώντας ενεργά τόσο οικονομικά όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό με τον επιμέρους καταμερισμό των εργασιών.
Η σύνθεση του νέου Συμβουλίου:
Πρόεδρος-Κατσιγιάννης Νικόλαος
Αντιπρόεδρος-Διαμαντόπουλος Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας-Κοντογόνης Κων/νος
Ταμίας-Δημητρόπουλος Μιχάλης
Υπεύθυνος Τύπου & Δημ.Σχέσεων-Μαλαπέρδας Γεώργιος
Έφορος Υλικού-Πόπορης Νικόλαος
Γενικός Αρχηγός-Κούτρης Χρήστος.
Μέλη:
Αλεξόπουλος Θεόδωρος,Αρβανίτης Νικόλαος,Γουρνάς Λεωνίδας,Καραγλάνης Γεώργιος, Καραλής Αναστάσιος, Καραλής Δημήτριος,Κοντάκος Σπύρος, Μπέλλας Αθανάσιος,  Μπουντάς Δημήτριος, Παπαγιαννόπουλος Ηλίας, Πατερόπουλος Αργύρης,Πόπορης Γεώργιος, Χρονόπουλος Βασίλειος.
Η νέα διοίκηση την Πέμπτη 23/5 και την Παρασκευή 24/5  όρισε ραντεβού με τους παίκτες της  ομάδας (θα δει έναν - έναν ξεχωριστά) ούτως ώστε να μάθει πόσοι και ποιοί από αυτούς έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη νέα σεζόν για να ολοκληρωθεί σύντομα το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και να συνεχιστούν οι επαφές με τους υποψηφίους προπονητές.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου