PYLOS NEWS MESSINIA

Συνεδρίαση συντονιστικού τοπικού οργάνου για το συντονισμό δράσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε σή­με­ρα, με­τά α­πό πρό­σκλη­ση του Δη­μάρ­χου Πύ­λου Νέ­στο­ρος, Δη­μή­τρη Κα­φαν­τά­ρη, σύ­σκε­ψη του Συν­το­νι­στι­κού Το­πι­κού Ορ­γά­νου για το σχε­δια­σμό των δρά­σε­ων της αν­τι­πυ­ρι­κής πε­ρι­ό­δου, στην αί­θου­σα συ­νε­δρι­ά­σε­ων του Δη­μο­τι­κού Κα­τα­στή­μα­τος Πύ­λου. Στη συ­νε­δρί­α­ση στην ο­ποί­α προ­ή­δρευ­σε ο Δή­μαρ­χος, πα­ρευ­ρέ­θη­καν οι Αν­τι­δή­μαρ­χοι, ο Δι­οι­κη­τής της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υ­πη­ρε­σί­ας Κα­λα­μά­τας, ο Δι­οι­κη­τής της Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υ­πη­ρε­σί­ας Γαρ­γα­λιά­νων, η προ­ϊ­στα­μέ­νη του Πυ­ρο­σβε­στι­κού Κλι­μα­κί­ου Πύ­λου, ο Υ­πα­στυ­νό­μος του Α.Τ. Πύ­λου, οι Πρό­ε­δροι των Δη­μο­τι­κών και Το­πι­κών Κοι­νο­τή­των και σύλ­λο­γοι ε­θε­λον­τών.
Αρ­χι­κά, ο Δή­μαρ­χος ε­πε­σή­μα­νε την α­νάγ­κη συ­νερ­γα­σί­ας ό­λων των φο­ρέ­ων και τη ση­μαν­τι­κή συμ­βο­λή των ε­θε­λον­τών στην α­πο­τε­λε­σμα­τι­κή αν­τι­με­τώ­πι­ση των φαι­νο­μέ­νων εκ­δή­λω­σης πυρ­κα­γιάς. Φυ­σι­κά, έ­να άλ­λο θέ­μα το ο­ποί­ο το­νί­στη­κε α­πό ό­λους εί­ναι η συ­νει­δη­το­ποί­η­ση εκ μέ­ρους των πο­λι­τών και η ορ­θή ε­φαρ­μο­γή των ο­δη­γι­ών τις ο­ποί­ες εκ­δί­δει η Πυ­ρο­σβε­στι­κή Υ­πη­ρε­σί­α, ι­δί­ως κα­τά τους θε­ρι­νούς μή­νες δε­δο­μέ­νου και του ι­δι­αί­τε­ρα θερ­μού ε­περ­χό­με­νου κα­λο­και­ριού. Στη συ­νέ­χεια, δό­θη­καν ο­δη­γί­ες στους Προ­έ­δρους των Το­πι­κών και Δη­μο­τι­κών Κοι­νο­τή­των προ­κεί­με­νου να κα­τα­γρά­ψουν τις α­νάγ­κες κα­θα­ρι­σμού των δα­σι­κών και μη δρό­μων και να ε­νη­με­ρω­θεί σχε­τι­κά το Δα­σαρ­χεί­ο. Ε­πί­σης, σε συ­νερ­γα­σί­α με τους δη­μό­τες θα ορ­γα­νω­θούν για μια α­κό­μα χρο­νιά ο­μά­δες πε­ρι­φρού­ρη­σης για την πρό­λη­ψη και αν­τι­με­τώ­πι­ση πυρ­κα­γι­ών. Τέ­λος, ο Δή­μαρ­χος α­να­φε­ρό­με­νος στην περ­σι­νή χρο­νιά τό­νι­σε ό­τι η ε­πι­τυ­χί­α του πε­ρι­ο­ρι­σμού εκ­δή­λω­σης πυρ­κα­γι­ών αλ­λά και ο έ­λεγ­χος της έν­τα­σης και της έ­κτα­σης των ε­στι­ών ή­ταν α­πο­τέ­λε­σμα της κα­λής συ­νερ­γα­σί­ας Δή­μου, κα­τοί­κων και Πυ­ρο­σβε­στι­κής Υ­πη­ρε­σί­ας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου