PYLOS NEWS MESSINIA

Εντυπωσίασε το «Μεσσηνιακό πρωινό » στη Ηoreca

Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το chef club Αθηνών στη horeca 2013 το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ εκπροσωπήθηκε με τους μαθητες της σχολής. στον μαθητικό διαγωνισμό . Οι μαθητές της Σχολής κατέλαβαν την 3 θέση κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία πιάτο με θαλασσινά ενώ παράλληλα ο Κωνσταντίνος Βασιλειαδης στο διαγωνισμό επαγγελματιών πάλι σε θαλασσινό πιάτο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ο καθηγητής και προπονητής των σπουδαστών Βρυώνης Πέτρος σε συνεργασία με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος μαζί με το ξενοδοχείο Εlite και τον chef tou elite Θεόδωρο Τζινελη παρουσίασε το μεσσηνιακό ελληνικό πρωινό με μεσσηνιακά προϊόντα και μεσσηνιακές συνταγές και ανέβασαν τα μεσσηνιακά προϊόντα ψηλά στον πήχη της γαστρονομίας και την στελέχωση των ξενοδοχειακών μονάδων κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων !!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου