PYLOS NEWS MESSINIA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 18:00, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων της Πύλου, θα πραγματοποιηθεί το «Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου».
 Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης μαζί με τους μαθητές των Νηπιαγωγείων της Πύλου θα ανάψουν το δέντρο, ενώ η Ορχήστρα και η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Ωδείου θα συνοδεύσουν μουσικά τη βραδιά. Η Δημοτική Αρχή έχει προγραμματίσει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία μιας ζεστής χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και να προϋπαντήσει τον ερχομό του νέου έτους με ελπίδα και αισιοδοξία. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο προσκαλούν όλους του δημότες να παρευρεθούν στην εκδήλωση και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, να παραμερίσουμε τις έγνοιες και τα προβλήματα και να αφήσουμε να μας παρασύρει το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου