PYLOS NEWS MESSINIA

Μήνυμα Δημάρχου Πύλου-Νέστορος για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές του για υγεία και προκοπή σε όλους τους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Πύλου-Νέστορος και όλου του νομού. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος τονίζει ότι η επένδυση στη γνώση θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή των μαθητών και των γονιών αλλά και η Παιδεία «εθνική υπόθεση» για το Κράτος.
Στον αγώνα αυτό θα σταθούμε δίπλα σας με κάθε τρόπο.
Η χώρα μας βιώνει μια δύσκολη περίοδο και όλοι μας θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με δύναμη και πείσμα για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η στενή συνεργασία ανάμεσα στην τοπική αυτοδιοίκηση και την εκπαιδευτική κοινότητα θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση και επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων και στη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς.
Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο, στους δασκάλους και τους καθηγητές μια δημιουργική χρονιά και στους γονείς καλή δύναμη
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου