PYLOS NEWS MESSINIA

Στην Πύλο με επισήμους ο Αντώνης Σαμαράς

Στον τόπο που τον αναζωογονεί στην πανέμορφη Πύλο θα βρεθεί από αύριο το μεσημέρι για λίγα εικοσιτετράωρα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς .
Πριν φθάσει στην Πύλο ο Πρωθυπουργός θα «περάσει » από την Καλαμάτα όπου στις 12 το μεσημέρι θα τον υποδεχθεί ο δήμαρχος της πόλης στο δημαρχείο .
Στην συνέχεια ο κος Νίκας θα παραθέσει γεύμα στον Πρωθυπουργό σε παραλιακό μαγαζί και μετά θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.
Τη Δευτέρα το απόγευμα θ α πραγματοποιήσει τα εγκαίνια δύο νέων εκθέσεων στην Πύλο ενώ θα είναι παρών και ο Υπουργός Πολιτισμού.
«Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες Εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου» τιτλοφορείται η Περιοδική Έκθεση της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, η οποία θα φιλοξενείται στο κτήριο Πασά στο Φρούριο της Πύλου και θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες τις τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 18:30.
Την ίδια ημέρα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση της Επανέκθεσης της Συλλογής του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux στην Οικία Τσικλητήρα στις 20:00.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου