PYLOS NEWS MESSINIA

Οι βουτιές του Ιθαν Χοκ στην Βοιδοκοιλιά

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ιθαν Χοκ εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές της Ελλάδας, όταν την πρωτοεπισκέφθηκε τον Αύγουστο του 2009 ως πρωταγωνιστής της παράστασης «Χειμωνιάτικο παραμύθι» που δόθηκε στην Επίδαυρο και για το λόγο αυτό επέστρεψε τρία χρόνια μετά με... ολόκληρη τη φαμίλια του!
Ο Ιθαν Χοκ εδώ και μερικές ημέρες απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Πύλο. Εκεί, και συγκεκριμένα στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του Πρώτου Θέματος.
Ο ηθοποιός, μαζί με τα δύο του παιδιά Μάγια και Ρον (από τον πρώτο του γάμο με την Ούμα Θέρμαν) και τη σύζυγό του Ράιαν Χοκ κατέφθασαν στη πανέμορφη παραλία με ποδήλατα.
Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα... προσεγγίσιμος αφού ανταποκρίθηκε θετικά σε όσους έσπευσαν να του ζητήσουν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο διάσημος ηθοποιός έφθασε στην Πύλο την 1η Αυγούστου και θα παραμείνει στην περιοχή για αρκετό καιρό αφού ξεκινούν τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας «Before Sunset», το οποίο
θα διαδραματίζεται στην Πελοπόννησο
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου