PYLOS NEWS MESSINIA

Πετυχημένες επαφές Καφαντάρη στα Υπουργεία

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις, αρχικά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Σταύρο Καλαφάτη με κύριο θέμα συζήτησης τη σχεδίαση κοινού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης για τον τουρισμό στο δήμο Πύλου-Νέστορος καθώς επίσης το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο.
Στη συνέχεια ο κ. Δημήτρης Καφαντάρης θα συναντηθεί με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη για να συζητήσουν επίσης, το θέμα της σχεδίασης πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης για τον τουρισμό καθώς επίσης και τους τρόπους ενίσχυσης της τουριστικής προβολής του Δήμου.
Την ίδια ημέρα ο κ. Δημήτρης Καφαντάρης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Κώστα Μουσουρούλη προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την αξιοποίηση και ανάδειξη του λιμένος Πύλου.
Τέλος, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος θα συμμετάσχει στις εργασίες του εκτάκτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ για οικονομικά και θεσμικά θέματα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου