PYLOS NEWS MESSINIA

Στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ » η Αγροτική Οδοποιία Βλαχόπουλου !

ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΡΑΞΗΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΕΔΡΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος, κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία των έργων του Δήμου Πύλου Νέστορος τα οποία υποβλήθηκαν στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καφαντάρης νοιώθει δικαιωμένος από την Απόφαση Ένταξης της πράξης με τίτλο πράξης «Αγροτική οδοποιία έδρας Τ.Κ. Βλαχόπουλου Δήμου Πύλου Νέστορος» Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», προϋπολογισμού € 615.000,00, η οποία απεστάλη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βρίσκεται ήδη στο γραφείο του.
Το έργο αφορά την αγροτική οδό, η οποία ξεκινάει δυτικά της επαρχιακής οδού Καζάρμα – Τουλούπα Χάνια, πίσω από το νεκροταφείο Βλαχόπουλου και αφού διασχίσει αγροτικές περιοχές του Τ.Δ. Βλαχόπουλου διασταυρώνει το δρόμο Βλαχόπουλο-Παπούλια και κατευθύνεται νότια φθάνοντας στα όρια της Δ.Ε. Παπαφλέσσα, συνολικού μήκους 5.550,0 μέτρων.
Η ένταξη της προαναφερθείσας πράξης με ΑΔΑ:Β4ΛΤΒ-1ΟΦ είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων και εντατικών ενεργειών σε συνδυασμό με τις ώριμες μελέτες τις οποίες υπέβαλλε ο Δήμος στοχεύοντας στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος αναμένει την οριστική ένταξη δυο ακόμα σημαντικών έργων τα οποία υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» Αλέξανδρος Μπαλτατζής και βρίσκονται στο στάδιο της προένταξης. Τα έργα αφορούν την Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Παπαφλέσσα και τη Βελτίωση του Αρδευτικού Δικτύου Κάμπου- Χανδρινού και Κάμπου - Στενωσιάς.
Πρόκειται για έργα ώριμα, των οποίων η οριστική ένταξη θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, συντελώντας στην αγροτική ανάπτυξη της περιοχής και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου