PYLOS NEWS MESSINIA

Η αναλγησία και γραφειοκρατία διώχνει τους επενδυτές..

ΗΡΘΕ Ο ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ) να επενδύσει στην Κορώνη και μόνο αυτός γνωρίζει τι σημαίνει ....Δημόσια Διοίκηση !
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 15.000.000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ...ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ !!!
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !! ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Πλήρης επενδυτική άπνοια επικρατεί τον τελευταίο καιρό στη Μεσσηνία, ιδιαίτερα έπειτα και από τη λήξη ισχύος πέρυσι του Αναπτυξιακού Νόμου, με τον καινούργιο να αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον Οκτώβριο, με σημαντικές τροποποιήσεις – βελτιώσεις.
Τρία γραφεία κατάρτισης επενδυτικών προτάσεων της Καλαμάτας μιλούν σήμερα στο «Θάρρος» για το επενδυτικό περιβάλλον της Μεσσηνίας, πόσο φιλικό είναι, καθώς και πόσο η κρίση έχει επηρεάσει και αποθαρρύνει τους επενδυτές.
Η σταθεροποίηση της πολιτικής κατάστασης στην κυβέρνηση, πάντως, έχει αρχίσει να ενθαρρύνει και πάλι επενδυτές, μικρής και μεσαίας κλίμακας, ενώ από το Σεπτέμβριο διαφαίνεται περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης. Από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου τονίζει ότι «στόχος μας είναι η Πελοπόννησος να καταστεί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια απρόσκοπτης υποδοχής και διατήρησης των επενδύσεων».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου