PYLOS NEWS MESSINIA

Παρέμβαση Κανάκη για τις παραλίες της Πύλου

Επισημάνσεις με πολύ νόημα... προς τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κάνει σε επιστολή του πρόεδρος των εξαγωγέων, τυποποιητής και κάτοικος της περιοχής Ηλίας Κανάκης
"Κύριε Δήμαρχε ,
Μέσα από τις κατά καιρούς δηλώσεις σας στα ΜΜΕ παρατηρώ ότι προσπαθείτε να δείξετε μεγάλο ενδιαφέρον για την Ανάπτυξη του Τουρισμού της Περιοχής μας . Δυστυχώς όμως αγνοείται ότι η θερινή περίοδος πλησιάζει προς το ήμισυ και ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος καθορισμός των παραλιών του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Αποκορύφωμα αυτού αποτελεί η Παραλία Διβαριού (το κοινώς λεγόμενο Βουλιαγμένο Καράβι) , εντός του οποίου στις 11/07/2012 είχαμε τον ατυχή τραυματισμό ενός 4 χρονου παιδιού , έρμαιο της ανευθυνότητας σας καθώς επάνω του καρφώθηκε ένα καλάμι καταλήγοντας στο Κέντρο Υγείας Πύλου για να του δοθούν οι πρώτες Βοήθειες.
Μικρή σημασία έχει για εσάς ο συγκεκριμένος τραυματισμός καθώς , δεν ασχολείστε με τα αυτονόητα, αντιθέτως επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας στις μεγάλες τουριστικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.
Επιπρόσθετα , την κατάσταση δυσχεραίνει το γεγονός ότι σε μια κατά τα άλλα αναπτυσσόμενη περιοχή απομακρύνθηκαν χωρίς να αντικατασταθούν οι χημικές τουαλέτες και οι κάδοι απορριμμάτων οι οποίοι προϋπήρχαν.
Την απάντησή σας τη γνωρίζω. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι NATURA και προστατεύεται από την Ορνιθολογική Εταιρεία η οποία σημειωτέο κατά καιρούς χρηματοδοτείται από συγκεκριμένο επιχειρηματία της περιοχής μας.
Πρόθεση μου είναι να σας επισημάνω και το ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που έχει προκύψει με τα κουνούπια , το οποίο έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις και ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα συνδημοτών μας.
Είναι κοινή λογική ότι όλα τα ανωτέρω γίνονται με μοναδικό σκοπό να απαξιωθεί η συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα να μειωθεί η αγοραστική της αξία προκειμένου τα οφέλη από το ΄΄ φιλέτο ΄΄ αυτό να καρπωθεί υπό την προστασία σας συγκεκριμένος αγοραστής με τον οποίο τυγχάνει να έχετε άριστες σχέσεις.
Και για να μην σας αδικήσω κ. Δήμαρχε οφείλω να παραδεχτώ πως εξίσου σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχει και η Αντιπολίτευση από τη θέση που η Κοινωνία την έχει εντάξει ,η οποία ακολουθώντας τα χνάρια τα δικά σας επισφραγίζει το έργο σας.
Κύριε Δήμαρχε,
Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσετε ότι είστε Δήμαρχος σε ένα ιδιαιτέρα απαιτητικό Καλλικρατικό Δήμο και όχι Κοινοτάρχης στην παλιά Κοινότητα Ρωμανού από την οποία κατάγεστε .
Επομένως θα πρέπει να αρχίσετε να ασχολείστε με τα πραγματικά προβλήματα της Κοινωνίας και των Δημοτών που εκπροσωπείται.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου