PYLOS NEWS MESSINIA

Η Περιφέρεια υπεύθυνη για τα κουνούπια της Γιάλοβας !

Τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Πύλου-Νέστορος έχει γίνει αποδέκτης έντονων παραπόνων για την εμφάνιση πολλαπλών κρουσμάτων κουνουπιών σε αρκετές κοινότητες του Δήμου μας και ιδιαιτέρως στις παραθαλάσσιες περιοχές.
Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας και τους επισκέπτες του Δήμου μας, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται, ότι το πρόγραμμα δράσεων για την καταπολέμηση των κωνωποειδών για το έτος 2012 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πεδίο εφαρμογής Δήμους Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας υλοποιείται από την εταιρεία Αναπτυξιακή Μεσσηνίας και η ευθύνη της υλοποίησης και διαχείρισης ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.
Ο Δήμος Πύλου –Νέστορος συμμετέχει οικονομικά στη δράση καθώς αναγνωρίζει και έχει επισημάνει τη σοβαρότητα του προβλήματος από την πρώτη στιγμή. Έχουμε τονίσει εξαρχής την ανάγκη να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της όχλησης από πληθυσμούς κωνωποειδών τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών.
Ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος, κ. Δημήτρης Καφαντάρης έχει εκφράσει εντόνως τις διαμαρτυρίες του προς την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας, επιζητώντας άμεσες και δραστικές λύσεις τόσο με τη χρήση επίγειων όσο και εναέριων ψεκασμών. Η ανάγκη οριστικής επίλυσης του προβλήματος κρίνεται παραπάνω από αναγκαία, συνυπολογιζόμενου του γεγονότος ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, η οποία απειλείται από το προαναφερόμενο πρόβλημα. Ελπίζουμε η λύση να δοθεί άμεσα και οριστικά.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου