PYLOS NEWS MESSINIA

Ιστορικές στιγμές για τη Μεσσηνία – Ο Αντώνης Σαμαράς Πρωθυπουργός

"Θα το αλλάξουν το σύστημα οι... κολασμένοι κι όχι οι... βολεμένοι", είχε αναφέρει κάποτε ο Αντώνης Σαμαράς και το σύστημα αυτό αρχίζει να αλλάζει με... ελπίδα. Τη λέξη αυτή που της έδωσε χαρακτήρα ο Μεσσήνιος πολιτικός κάνοντάς την σημαία, σε όλη αυτήν την πορεία του και εμπνέοντας, όχι μόνο τον κόσμο της Ν.Δ. αλλά και τον ελληνικό λαό.
Τη λέξη αυτή που οδηγεί στη δικαίωση τον Αντώνη Σαμαρά. Σε μια πορεία, σε κάθε της φάση δύσκολη, γεμάτη... συμπληγάδες, με τους λίγους να γίνονται πολλοί και να πιστεύουν μέρα με την ημέρα στο νέο Πρωθυπουργό. Και μέσα σε αυτούς οι Μεσσήνιοι και οι Μεσσήνιες που έδωσαν το δικό τους στίγμα, αναπόσπαστα συνδεδεμένο με τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου και η δική του πορεία πάντα είχε σημείο αναφοράς τον τόπο του τη Μεσσηνία. Έτσι και οι σημερινές στιγμές ήταν κορυφαίες, ιστορικές, αλληλένδετες με τον τόπο του. Ο Μεσσήνιος Αντώνης Σαμαράς ο νέος Πρωθυπουργός. Και στις πρώτες του δηλώσεις να σημειώνει την ελπίδα. Η τηλεόραση BEST που έζησε από κοντά όλη αυτήν την πορεία του Αντώνη Σαμαρά, ήταν εκεί και στο σημερινό μεσσηνιακό ραντεβού της ιστορίας που γράφτηκε με την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά και την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο. Με ζωντανή σύνδεση, και με εικόνα εντός και εκτός, με συζήτηση στο στούντιο και με συνεντεύξεις, ζωντανά λεπτό προς λεπτό να μεταφέρει τις ιστορικές αυτές στιγμές.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου