PYLOS NEWS MESSINIA

Συγχαρητήρια σε ελαιοπαραγωγούς από τον Καφαντάρη

Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήριά του προς την ¨CORONE OLIVE OIL¨- ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς & ΣΙΑ Ο.Ε. και προς την Ομάδα Παραγωγών ΝΗΛΕΑΣ, για τις βραβεύσεις που απέσπασαν, αποτέλεσμα της χρόνιας συστηματικής προσπάθειας για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα, στο Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικού Ελαιολάδου BIOL INTERNATIONAL 2012, ο οποίος έλαβε χώρα στην Πούλια της Ιταλίας και συμμετείχαν πάνω από 300 ετικέτες ελαιολάδου από διάφορες χώρες, η εταιρεία ¨CORONE OLIVE OIL¨- ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς & ΣΙΑ Ο.Ε απέσπασε ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. Επίσης, η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ απένειμε ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ στην Ομάδα Παραγωγών ΝΗΛΕΑΣ κατά την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων ποιότητας σε παραγωγούς από όλο τον ελληνικό χώρο.
Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη τους στην προσπάθεια όλων των παραγωγών του Δήμου μας και εύχονται ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου