PYLOS NEWS MESSINIA

Το Μεσσηνιακό Πάσχα στην Π.Ο.Τ.Α.

Με συνταγές και έθιμα που κρατούν ζωντανή την πλούσια πολιτιστική παράδοση της περιοχής, οι επισκέπτες του The Westin Resort θα νιώσουν μέσα στο πασχαλινό κλίμα της Μεσσηνίας, τόσο στο Navarino Dunes όσο και στα κοντινά χωριά όπου κάθε χρόνο γιορτάζονται με ευλάβεια και έθιμα αιώνων, οι Άγιες Ημέρες.
Η Agora του Navarino Dunes θα αποτελέσει το επίκεντρο για τους εορτασμούς των ημερών, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την πλήρη σειρά signature θεραπειών εμπνευσμένων από την αρχαία Ελλάδα στο Anazoe Spa, να εξασκηθούν στο γκολφ στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino και να συμμετέχουν σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως αθλήματα ρακέτας, θαλάσσια σπορ και καταδύσεις, αλλά και εξορμήσεις στη φύση για πεζοπορία και ποδήλατο μέσα από το πρόγραμμα του Navarino Outdoors.
Την αυθεντική εμπειρία της φιλοξενίας αυτών των ιδιαίτερων ημερών για γονείς και παιδιά στο The Westin Resort, Costa Navarino με θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τη Μεσσηνιακή φύση, συμπληρώνουν δραστηριότητες όπως οι φιλοσοφικοί περίπατοι, τη Δευτέρα του Πάσχα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου