PYLOS NEWS MESSINIA

Κατηγορηματικό ΟΧΙ Μανιάτη για το λιγνιτορυχείο

Εμπλοκή της επιχειρούμενης «επένδυσης» δημιουργίας λιγνιτωρυχείου στη περιοχή Κορώνης, σήμανε ο υφυπουργός ενέργειας κ. Μανιάτης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουσελά.
Ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε πως τόσο η περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και η ΔΕΗ, έχουν ενημερώσει το υπουργείο, πως η συγκεκριμένη επένδυση έχει ουσιαστικά προβλήματα ενώ δεν προκύπτουν στοιχεία που να αιτιολογούν, τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί.
Συγκεκριμένα η ΔΕΗ αποκαλύπτει πως δεν έχει γνώση για την επιχειρούμενη επένδυση και τονίζει πως η ποιότητα του λιγνίτη της συγκεκριμένης περιοχής, είναι υψηλής θερμικής ενέργειας, ακατάλληλη για την Μεγαλόπολη.
Φανερά ικανοποιημένος ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δ. Κουσελάς επεσήμανε στον κ.Μανιάτη πως η περιοχή έχει ανάγκη επενδύσεων σύμφωνα με τον χαρακτήρα που έχει δρομολογηθεί από τους κοινωνικούς φορείς.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου