PYLOS NEWS MESSINIA

Μέσω ΕΣΠΑ αναβάθμιση για Κ.Υ. Αγ. Νικολάου & Πύλου

Την βαθιά της ικανοποίηση εκφράζει η Διοίκηση των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας για τον λόγο ότι ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες ανάδειξης αναδόχων και τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες κτιριακής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Αγίου Νικολάου Π/Υ 121.800 € και Πύλου Π/Υ 234.700 €.
Πρόκειται για τα πρώτα έργα του Γ.Ν.Καλαμάτας που έχουν ενταχθεί και υλοποιούνται με πόρους του ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα τα έργα των βελτιώσεων των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών – εγκαταστάσεων αναφέρονται: Οι εργασίες που θα λάβουν χώρα στα εν λόγω Κέντρα Υγείας θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην κτιριακή, ηλεκτρομηχανολογική και ενεργειακή αναβάθμιση αυτών.
Μέσα στην εβδομάδα υπογράφονται οι συμβάσεις με τους αναδόχους και εντός δεκαπενθήμερου εγκαθίστανται οι ανάδοχοι και ξεκινούν οι εργασίες.
Ταυτόχρονα την επόμενη εβδομάδα υποβάλλεται το τεχνικό δελτίο και η μελέτη που αφορά την κτιριακή αναβάθμιση του ΚΥ Μεσσήνης στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου