PYLOS NEWS MESSINIA

Διαχειριστική Επάρκεια στον Δήμο Πύλου –Νέστορος

Η βεβαίωση της Διαχειριστικής Επάρκειας του Δήμου Πύλου –Νέστορος υπογράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά από τις απαραίτητες ενέργειες και την κατάθεση σχετικού φακέλου από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Η ανωτέρω Διαχειριστική Επάρκεια τύπου Α, Β και Γ που εκδόθηκε από την Ε.Δ.Α Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθιστά πλέον το Δήμο Πύλου – Νέστορος αυτόνομο, όσο αφορά τη δυνατότητά του να διεκπεραιώνει και να υλοποιεί με διοικητική αποτελεσματικότητα, ως φορέας υλοποίησης (δικαιούχος), όλα τα είδη των συγχρηματοδοτουμένων έργων που προέρχονται από Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαριστεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας για τη συμβολή τους μέσω προγραμματικών συμβάσεων, για την εκτέλεση έργων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων τα προηγούμενα χρόνια στην επικράτεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου