PYLOS NEWS MESSINIA

Ο Νάκος στην Χώρα σε σύσκεψη για την εγκληματικότητα

Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα σήμανε και τον εκλογικό συναγερμό, με την Γραμματεία Οργανωτικού του Κόμματος (Κ. Ζωντανός) να βάζουν σε εφαρμογή, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, το «σχέδιο» της παρέμβασης και της επικοινωνίας της πρότασης της Ν.Δ. σε εφαρμογή. Έτσι αυτή την φορά οι δράσεις και οι επισκέψεις θα είναι στοχευμένες και σε συγκεκριμένα προβλήματα-ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, όπως αυτό της εγκληματικότητας.
Μετά τα τελευταία κρούσματα εγκληματικότητας που έχουν φέρει τη Μεσσηνια στο... έλεος των κακοποιών το Σάββατο στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος στην αίθουσα του κινηματογράφου Ρεξ στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση (ανοικτή) με προσκεκλημένο τον πρώην υφυπουργό Θανάση Νάκο (Υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ.). Η εκδήλωση θα γίνει με την παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας, φορέων, συλλόγων, δημοτικών παραγόντων και κατοίκων της περιοχής και βασικό της ζήτημα θα είναι η εγκληματικότητα και η ασφάλει
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου