PYLOS NEWS MESSINIA

ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ για το κλείσιμο του Δημοτικού σχολείου Χώρας

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ !! ΑΛΛΩΣΤΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΚΕΙ 7.00 πμ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 50 ΧΙΛΙΟΜΈΤΡΩΝ!!!
ΔΕΝ τους δόθηκε ούτε καν το δικαίωμα του διαλόγου !!
Με μοναδικό όπλο την ΦΩΝΗΤΟΥΣ γονείς και μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Χώρας διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση κλεισίματος του δημοτικού τους σχολείου και την ενσωμάτωση τους από το έτερο δημοτικό της Χώρας Μια ΦΩΝΗ διαμαρτυρίας που βρίσκει σύσσωμη την τοπική κοινωνία και όλους τους κατοίκους των γύρων χωριών ,που τους απασχολεί το ίδιο θέμα. Το πρόσχημα της καλύτερης παιδείας γνωρίζουνε ότι είναι η καραμέλα για να γλυκάνει τον πόνο τους. Η διασφάλιση η μεταφορά το άγχος τα προβλήματα που θα προκύπτουν ο πολιτιστικός σκοπός του σχολείου στης μικρές κοινωνίες σαν της Χώρας έχουν άραγε καμία σημασία? ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου