PYLOS NEWS MESSINIA

Απονομή Βραβείων για τους μαθητές στην Πύλο

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου «Νέστωρ» η ετήσια καθιερωμένη τελετή απονομής βραβείων στη μνήμη του Θοδωρή και Πάνου Βλαχοδημήτρη. Τιμήθηκαν οι δύο πρωτεύσαντες μαθητές του Λυκείου Πύλου κατά τις Πανελλήνιες εξετάσεις του σχολικό έτους 2011-2012. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης και ακολούθησε ομιλία από το συγγραφέα και δημοσιογράφο κ. Γρηγόρη Χαλιακόπουλο με θέμα : «Θοδωρής Βλαχοδημήτρης, ο ποιητής, ο άνθρωπος». Αποσπάσματα από τα ποιήματα του Θοδωρή Βλαχοδημήτρη διάβασε η ηθοποιός κα Μαρία Γουλά, ενώ την απονομή των τίτλων ....που συνοδεύονταν από βιβλιάρια Τραπέζης με συμβολικό χρηματικό ποσό έκανε η κα Βασιλική Βλαχοδημήτρη, χήρα του ποιητή.
Οι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν ο Ηλίας Νικολόπουλος, που εισήχθη στην Ιατρική Αθηνών και ο Βασίλης Μαντόγιαννης, που εισήχθη στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου