PYLOS NEWS MESSINIA

Πάτρα – Πύργος –Τσακώνα, όνειρο ήταν

Μέχρι την Πάτρα η Ολυμπία Οδός !!
-Φωτιά και λαύρα οι εργαζόμενοι για την συμπαιγνία ( όπως καταγγέλλουν )υπουργείου και εργολάβων !

- Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν ότι ο τέως Γ.Γ.του ΥΠΕΧΩΔΕ του κου Σουφλιά σήμερα είναι ανώτερο στέλεχος της ....Ολυμπίας οδού !!
Την ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Υποδομών και εργολάβων για κατασκευή της Ολυμπίας Οδού από Κόρινθο μέχρι Πάτρα, κατήγγειλαν χθες οι εκπρόσωποι του Σωματείου των εργαζομένων, στα έργα του αυτοκινητοδρόμου, σε συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Θόδωρος Τσελέπης κατήγγειλε επίσης ότι τα έργα στον αυτοκινητόδρομο έχουν σταματήσει και έχουν απολυθεί 2.500 εργαζόμενοι. Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Άγγελος Κωτσιόπουλος, ο επικεφαλής της κίνησης «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος και ο επικεφαλής του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας Σταμάτης Μπεχράκης, οι οποίοι τόνισαν ότι πρέπει να υλοποιηθεί η σύμβαση παραχώρησης που έχει κυρωθεί από τη Βουλή και να υποχρεωθεί η ανάδοχος κοινοπραξία να κατασκευάσει τον αυτοκινητόδρομο μέχρι την Τσακώνα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου