PYLOS NEWS MESSINIA

Εντυπωσιακή η παρουσία της Συνεταιριστικής Τράπεζας στη έκθεση "Κορινθία 2011"

Εντυπωσιακή η παρουσία στην έκθεση "Κορινθία 2011" του περιπτέρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου. Χθές βράδυ όλοι οι προσκεκλημμένοι πέρασαν απο το περίπτερο να δηλώσουν στον νέο πρόεδρο της τράπεζας κ. Γιώργο Δαλαμαρίνη την απόλυτη στήριξη τους στο έργο που έχουν αναλάβει.
Τόσο ο κ.Δαλαμαρίνης όσο και τα στελέχη της τράπεζας θεωρούν ότι είναι καθήκον τους να συνεχίσουν την ίδια ανοδική πορεία του αείμνηστου προέδρου Μίμη ΔαλακλείδηΗ τράπεζα είναι ένα πραγματικό εργαλείο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και έχει την πλήρη στήριξη τόσο του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη όσο και του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δέδε...!
Αναμένεται να είναι μία πολύ επιτυχημένη έκθεση η "Κορινθία 2011"
Όλα δείχνουν ότι και φέτος η Κορινθιακή έκθεση θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. Η "Κορινθία 2011" άνοιξε τις πύλες της χθές το απόγευμα παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη, του Πάνου Μπεγλίτη, του Σταύρου Δήμα και των βουλευτών κκ. Ροντούλη και Βλάχου. Τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.Διονύσιος ενώ ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΔΕΘ. Στην ομιλία του ο κ.Βασίλης Νανόπουλος ζήτησε απο την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία να βοηθήσει τους επιχειρηματίες σταθεροποιώντας την φορολογία και απλουστεύοντας τις διαδικασίες. Μάλιστα κάποια στιγμή καταχειροκροτούμενος είπε: "Οι επιχειρηματίες δεν έχουν ανάγκη το κράτος γιατί δεν το εμπιστεύονται"...
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου