PYLOS NEWS MESSINIA

Σεμνά και ταπεινά στο Costa Navarino γίνεται;

ΕΜΕΙΣ απο την ΠΥΛΙΑ δεν μασάμε ποτέ τα λόγια μας ακόμα και όταν πρόκειται για συμπατριώτες μας με σκοπό πάντα να καυτηριάζουμε τα πραγματικά γεγονότα και όχι φανταστικά σενάρια.Οπως όταν ειδαμε τις φωτο και το ρεπορτάζ- και να είναι καλά- στον γάμο του Δημήτρη Πτωχού και τη Σταυρούλα Φωτεινάκη ήταν ευτυχισμένοι αλλά όχι οι κάτοικοι της Πυλία. Αφού ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ομιλει διαρκώς για οικονομική κρίση και ανεργία στα ύψη με νέα παιδιά στην πείνα την ώρα παραβρέθηκε- και καλά έκανε -στο πανάκριβο Costa Navarino. Ελάτε όμως που ήταν παρουσία πολιτικών και μπανάκια σε πισίνες και..ζειμπέκικα αλλά δεν μάθαμε ακόμα πόσο στοίχισε η ολη τελετή αφου οι υπηρεσίες εκει πληρώνονται αδρά.
Μάλλον πρέπον θα ήταν οι κοσμικότητες να αποφεύγονται σε τέτοιες προκλητικές εποχές την στιγμή που ο κόσμος πεινάει και οι πολιτικοί μας ακόμα και γαλάζιοι...σηκώνουν το ζειμπέκικο της Ευδοκίας. Αλήθεια οι Δήμαρχοι πήγαν εκει για υποστήριξη ή για ψήφους;
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι "Η τελετή διεξήχθη στο μικρό εκκλησάκι του Costa Navarino από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο με τους Νεόνυμφους να εκπέμπουν Ευτυχία αλλά και συγκίνηση ιδιαίτερα στα μάτια των γoνιών τους που τόσο αυτοί αλλά και ο κόσμος αναπολούσε τον αείμνηστο πατέρα του Δημήτρη, Παύλο Πτωχό."
Οι επώνυμοι καλεσμένοι πολλοί αλλά λίγοι από τον πολιτικό χώρο καθώς τα παιδιά
θέλησαν να μείνουν στους ανθρώπους που τους θεωρούν πολύ δίπλα τους που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν με τις γνωριμίες τους εδώ όμως ήταν ρεσιτάλ γκλαμουριάς αφού μπορούσαν να επιλέξουν αλλού ένα τέτοιο πολιτικό γάμο.. Aλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς που είχε φθάσει από τους πρώτους στην Εκκλησία και περίμενε με ευλάβεια όλη την τελετή παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνει πολλά για την αδυναμία του στον Δημήτρη και στην Σταυρούλα καθώς επίσης για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά για να αλλάξει το κόμμα και μετά την Ελλάδα.
Αλλη φορά ας βλέπουμε περισσότερο το λαό της Πύλου και όχι σε πανάριβα πάρτυ και δεξιώσεις κ. Σαμαρά γιατί ο κόσμος το θεωρεί προκλητικό σε τέτοιους καιρούς όταν γνωρίουμε μάλιστα ότι τα κόμματα χρωστάνε στις τράπεζες αλλά τις επιχορηγήσεις απο το Κρατικό Προυπολογισμό τα παίρνουν κανονικα. Τα παιδιά να ζήσουν και να είναι καλά με μισθούς αλλ;a οι υπόλοιποι που πεινάνει τι είναι στην Πύλο;
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου