PYLOS NEWS MESSINIA

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου

Η πιο ουσιαστική συνεδρίαση που αφουγκράζεται τους πολίτες και φορείς ολοκληρώθηκε με την παρθενική της παρουσία στα πλαίσια υλοποίησης συλλογικών απόψεων όπως ορίζει το σχέδιο του «Καλλικράτη» τελικά την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011, και ώρα 13:00, συγκλήθηκε νόμιμα (με τη νόμιμη απαρτία) στο Δήμο Πύλου - Νέστορος και συνεδρίασε στο Δημοτικό Κατάστημα της Πύλου, η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προεδρεύοντος του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Δημητρή Π. Καφαντάρη προς συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης για το σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος και το προσχέδιο του Προϋπολογισμού του Δήμου Πύλου – Νέστορος για το 2011.
Μετά την έκθεση των σχεδίων από τον Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών κ. Παναγιώτη Καρβέλα, τα μέλη της Επιτροπής κατέθεσαν τις απόψεις τους οι οποίες καταγράφηκαν και στο τέλος ομόφωνα υπερψήφισαν τα σχέδια προς εισήγησή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Βαρύτητα δόθηκε σε μικρά έργα υποδομής αλλά και η βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου