PYLOS NEWS MESSINIA

Κρουαζιέρες στις ακτές της Μεσσηνίας...

Κρουαζιέρες στη Μεσσηνία ετοιμάζεται να ξεκινήσει η νεοσύστατη εταιρεία Messinia sailing, σε μια προσπάθεια ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού. Το ιστιοπλοϊκό Prince, μήκους 15 μέτρων, είναι έτοιμο στο λιμάνι της Καλαμάτας και από τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως σημείωσε στο «Θάρρος» ο εκπρόσωπος της οικογένειας Πολιτόπουλου, στην οποία ανήκει η εταιρεία, θα αρχίσει τα ταξίδια.
Το σκάφος θα μπορεί να εξυπηρετεί αρχικά μέχρι 10 άτομα, τα ναύλα θα ανέρχονται περίπου στα 35 ευρώ το άτομο, ενώ θα πραγματοποιούνται καθημερινά, ημερήσιες αλλά και νυχτερινές, κρουαζιέρες.
Από το Πάσχα
Τη Δευτέρα του Πάσχα το Prince θα κάνει την πρώτη του κρουαζιέρα και μέχρι τις 15 Ιουνίου θα τις συνεχίσει τα Σαββατοκύριακα. Τις δε καθημερινές θα υπάρχει και εκπτωτικός ναύλος για τους φοιτητές. Μετά τις 15 Ιουνίου και για όλη τη καλοκαιρινή σαιζόν, θα πραγματοποιούνται δύο κρουαζιέρες την ημέρα, μια ημερήσια και μια νυχτερινή.
Η ημερήσια θα ξεκινάει στις 9.00 το πρωί και η επιστροφή θα γίνεται στις 6.00 το απόγευμα. Προορισμοί θα είναι η Κορώνη ή η Στούπα, σε περίπτωση ομάδων όπου επιθυμούν. Κατά τη διάρκεια της μίνι κρουαζιέρας, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ και να κάνουν μαθήματα ιστιοπλοΐας, ενώ θα γνωρίζουν τις παραλίες της Μεσσηνίας και θα μπορούν να κάνουν μπάνιο.
Η βραδινή κρουαζιέρα θα ξεκινά στις 10.00 το βράδυ και θα ολοκληρώνεται περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα. Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία για νυχτερινό μπάνιο, μπάρμπεκιου σε παραλίες, ενώ θα μπορούν να οργανωθούν και πάρτυ εν πλω. Το σκάφος είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα και ειδικά laser.
Κρουαζιέρες
Επίσης, το σκάφος έχει διατεθεί εθελοντικά και στους τρεις ναυταθλητικούς συλλόγους της περιοχής, ενώ θα προσφέρεται και σε εθελοντικές οργανώσεις για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των ζώων.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν έρθει ήδη σε επαφή με φορείς της Μεσσηνίας, αφού επιθυμία τους είναι στα πανιά και άλλα μέρη του σκάφους να προβάλλονται τοπικές επιχειρήσεις και προϊόντα ως σπόνσορες, με αντάλλαγμα σε είδη. Μάλιστα, έχει γίνει μια πρώτη συμφωνία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών, για προμήθεια ορισμένων δειγμάτων τοπικών προϊόντων, που θα προσφέρονται στους επιβάτες, ενώ έχουν γίνει επαφές και με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Το σκάφος διαθέτει δύο δίκλινες καμπίνες και δύο τρίκλινες, ενώ εκτός θερινής περιόδου θα μπορεί να πραγματοποιεί και κρουαζιέρες 2 ή 3 ημερών. Θάρρος
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου