PYLOS NEWS MESSINIA

Ανοίγει στις 24 Μαρτίου το Costa Νavarino

Η Starwood όρισε νέο Γενικό διευθυντή τον Peter Alatsas !
Στις 24 Μαρτίου ανοίγει το ξενοδοχείο "The Westin Resort" στην "Costa Navarino" και στη συνέχεια θα ανοίξει το "The Romanos, a Luxury Collection Resort" στο "Navarino Dunes". Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΕΜΕΣ από φέτος η "Costa Navarino" θα λειτουργεί ως προορισμός για όλο το χρόνο και το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η λειτουργία τού «The Bay Course», του δεύτερου παραθαλάσσιου γηπέδου γκολφ στην περιοχή του "Navarino Bay" της Γιάλοβας. Τη γενική διεύθυνση των ξενοδοχείων αναλαμβάνει ο Ελληνας ομογενής από τον Καναδά Peter Alatsas. Ο κ. Alatsas συνεργάζεται με τη Starwood Hotels & Resorts από το 1986 και η 25χρονη εμπειρία του περιλαμβάνει τη διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων στο Μπρουνέι, το Μπαλί, την Τζέντα, το Τόκιο, τη Σαγκάη, το Κιότο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη. Επίσης, στο "Navarino Dunes" νέος executive chef αναλαμβάνει ο Δόξης Μπεκρής. Ο πολυβραβευμένος σεφ έχει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με διάσημους και βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ, όπως ο Gaultiero Marchesi, ο Gordon Ramsay, ο Marcus Wareing και ο Richard Neat. Τη νέα ομάδα πλαισιώνουν πολλά ακόμη έμπειρα στελέχη σε διάφορους τομείς.
ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΕΜΕΣ ξεκινούν νέες δραστηριότητες και συγκεκριμένα: "Με έμφαση στις αυθεντικές γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα, οι επισκέπτες της Oleoteca/Vinoteca θα γνωρίσουν το εξαιρετικό ελαιόλαδο της περιοχής και την πλούσια ποικιλία των ελληνικών κρασιών, με δοκιμές και συνοδευτικά πιάτα που ολοκληρώνουν αυτήν τη γευσιγνωστική και οινογνωστική εμπειρία. Οι νέες γαστρονομικές προτάσεις στους χώρους που θα λειτουργήσουν σταδιακά εντός της τουριστικής περιόδου, περιλαμβάνουν επίσης, ένα εστιατόριο με επιρροές από τη Μέση Ανατολή ενώ ένα ακόμη θα προτείνει νέες ασιατικές γεύσεις στους επισκέπτες του. H νέα boutique Kayak στην Agora θα προσφέρει τα γνωστά ελληνικά παγωτά που διακρίνονται για τους εμπνευσμένους συνδυασμούς γεύσεων, από υψηλής ποιότητας αγνά και εκλεκτά υλικά. Στο εστιατόριο Eleon με πιάτα της ελληνικής κουζίνας, οι επισκέπτες θα δοκιμάζουν από φέτος νέες γεύσεις στους ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους barbeque. Επίσης, η ελληνική κουζίνα εμπλουτίζεται με κλασικές επιλογές μαγειρευτών φαγητών που θα έχουν παρουσία και σε άλλους χώρους εστίασης ενώ τα μενού για τους μικρούς επισκέπτες θα περιλαμβάνουν μεγαλύτερη ποικιλία προτάσεων σε όλα τα εστιατόρια, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά συστατικά της περιοχής. Στο Da Luigi, το ιταλικό εστιατόριο που βρίσκεται στην Agora, παραδοσιακές συνταγές που έχουν επιλεχθεί από την πλούσια ιταλική κουζίνα, με βάση τα τοπικά προϊόντα των διαφόρων περιοχών, προστίθενται στο μενού. Τέλος, στην παραλία του "Navarino Dunes", όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν ελαφριά γεύματα και δροσιστικές επιλογές με θέα στο ηλιοβασίλεμα.
Oι μικροί επισκέπτες του "Navarino Dunes" θα απασχολούνται δημιουργικά και θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους με τα ανανεωμένα προγράμματα στο Cocoon και το SandCastle, για βρέφη και παιδιά από 8 μηνών έως 4 χρονών και 4-12 χρονών αντίστοιχα, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου