PYLOS NEWS MESSINIA

Σαρώνει ξανά η μικροεγκληματικόητα...

Συνεχίζεται η μικροεγκληματικότητα, με έμφαση στις κλοπές, στην περιοχή της Μεσσηνίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Προχθές τα ξημερώματα, στο Λυκότραφο, άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι και από έπιπλο στο σαλόνι αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό χρυσαφικών, χωρίς ο ιδιοκτήτης να μπορεί να προσδιορίσει τον αριθμό ή την αξία τους. Επίσης, αφαίρεσαν 2 κινητά τηλέφωνα.
•Χθες ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού σταθμού στο Μελιγαλά δήλωσε στην Αστυνομία ότι από τον Ιούλιο έως προχθές άγνωστοι αφαίρεσαν 3 μετατροπείς τάσης (inverter), αξίας 13.000 ευρώ.
•Στα Φιλιατρά, προχθές, άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της ιδιοκτήτριας, μπήκαν στο σπίτι της και αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ.
•Τέλος, προχθές το απόγευμα, στην Καλαμάτα, δύο υπήκοοι Αλγερίας εισήλθαν σε ταχυφαγείο στην οδό Αθηνών και όταν ο υπάλληλος μπήκε στην κουζίνα, άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή και τράπηκαν σε φυγή. Ο υπάλληλος ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Καλαμάτας, η οποία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον ένα δράστη, χωρίς ωστόσο να βρει το κλεμμένο φορητό υπολογιστή. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του δεύτερου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου