PYLOS NEWS MESSINIA

Βολές για τη στάση στελεχών του ΠΑΣΟΚ Τριφυλίας

Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο Δήμο Τριφυλίας ήταν το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης του ΠΑΣΟΚ που διοργανώθηκε από τις τοπικές οργανώσεις του δήμου στα Φιλιατρά το απόγευμα της Τετάρτης. Αναζητήθηκαν τα αίτια που οδήγησαν στην ήττα σε μια συζήτηση που δεν έλειψαν οι εντάσεις, αλλά και η αποδοχή συγκεκριμένων πραγμάτων όπως και οι στιγμές συμφωνίας. Το λόγο πήραν αρκετά μέλη του ΠΑΣΟΚ και ο καθένας από την σκοπιά του προσπάθησε να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αυτό που τονίστηκε ήταν ότι η εκλογική αναμέτρηση πήρε μορφή κεντρικής πολιτικής αναμέτρησης και δεν αναδείχθηκαν τα πρόσωπα του συνδυασμού όσο έπρεπε σε όλες τις δημοτικές ενότητες, αφού επισημάνθηκε ότι, όπου αυτό έγινε, φάνηκε η διαφορά.
Επίσης επισημάνθηκε η στάση που κρατήθηκε από την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ των Γαργαλιάνων η οποία δεν συμμετείχε στα ψηφοδελτία και την κατάρτησή τους δυναμικά, όπως οι υπόλοιπες οργανώσεις της περιοχής, επειδή επέμεινε στο χωροταξικό ζήτημα και ουσιαστικά έμεινε αμέτοχη.
Τονίστηκε πάντως ότι από εδώ και πέρα χρειάζεται συλλογική δουλειά, ενότητα και προετοιμασία, καθώς τα 3,5 χρόνια είναι πολύ κοντά για τις επόμενες εκλογές.
Να σημειώσουμε ότι στην σύσκεψη μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μαλαπάνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αλευράς, Γιώργος Μπακούρος, Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας Χρήστος Χριστόπουλος, όπως και οι γραμματείς από τις τοπικές οργανώσεις της περιοχής.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου